Sammenliknes med Ronaldo

Erik Huseklepp tror Erling Braut Haaland vil ta Premier League med storm.

MÅLGARANTIST: Erling Braut Haaland. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
MÅLGARANTIST: Erling Braut Haaland. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

Mandag formiddag ble Erling Braut Haaland endelig presentert som Manchester City-spiller. Den norske superspissen signerte en femårskontrakt med de lyseblå.

Branns assistenttrener og tidligere landslagsspiller, Erik Huseklepp, er full av lovord om Erling Braut Haaland før overgangen til engelsk fotball.

- Jeg har fulgt Erlings karriere med store interesse og sett mye av ham de siste åra. Jeg tror han vil gjøre det eksepsjonelt bra i dette Manchester City-laget som er fylt av kvalitetsspillere, sier han i et intervju på Manchester Citys hjemmeside.

Huseklepp sammenlikner også den norske spissen med superstjerna Cristiano Ronaldo.

- Det som er så spesielt med Erling, er at jeg ikke har sett denne sulten etter å score mål hos noen andre spillere bortsett fra Cristiano Ronaldo. De er veldig ulike spillere, men de har samme lyst og ønske om å score mål.

SUPERSTJERNE: Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Foto: AFP
SUPERSTJERNE: Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo. Foto: AFP Vis mer

Han fortsetter:

- Erlings instinkt er veldig spesielt. Selv om han har scoret tre mål i en kamp, vil han alltid ha mer. Jeg har nesten ikke sett den lysten før.

Huseklepp tror heller det ikke vil være noe problem for Haaland å finne seg til rette i Manchester.

- Erling bodde i England da han var liten, samt spilt i Østerrike og Tyskland allerede. Jeg ser fram til å se ham spille for City, og jeg tror han kommer til å score mange mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer