Sammenliknes med van Dijk

Celtic-midtstopper Kristoffer Ajer er smigret over sammenligningen med Virgil van Dijk. Likevel er nordmannen klar på at det er mye han må jobbe med framover.

SMIGRET: Kristoffer Ajer sier han er smigret etter å ha blitt sammenliknet med Liverpools Virgil van Dijk. Foto: NTB Scanpix
SMIGRET: Kristoffer Ajer sier han er smigret etter å ha blitt sammenliknet med Liverpools Virgil van Dijk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For etter å ha vært fast på Skotlands beste lag, og i tillegg fått både mesterliga- og europaligaerfaring, er det ikke rart at flere har trukket paralleller mellom Kristoffer Ajer og tidligere Celtic-stopper og nåværende Liverpool-spiller Virgil van Dijk.

Johan Mjällby spilte 144 ligakamper for Celtic i perioden 1998 til 2004 og var en klippe i den skotske storklubbens midtforsvar. Svensken skryter masse av Ajer til avisen The Scotsman.

Spås lysende framtid

- Jeg har sett mye av ham. Jeg la merke til Kristoffer med en gang. Han alle muligheter til å bli en topp, topp spiller en dag, sa Mjällby før han sammenlignet den høyreiste nordmannen med van Dijk:

- Det er viktig for Kristoffer at han forbedrer lederegenskapene sine ytterligere før han går til en annen liga. Han kan samtidig definitivt følge i fotsporene til van Dijk. Han har alle muligheter til det, sa svensken, som også har vært assistenttrener i klubben i fire år.

Van Dijk fikk totalt 115 kamper i midtforsvaret til Celtic og vant ligaen tre ganger med klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer