Sampdoria-spiss tok en «Gazza»

Gråt som et barn etter gult kort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klippet med en gråtende Cassano ligger nå ute på YouTube.

(Dagbladet.no): Gråtende menn på en fotballbane er ikke noe nytt. I fjor samlet Dagbladet.no et knippe grinebilder fra fotball-VM i Tyskland, der spillere som Michael Ballack, David Beckham og Cristiano Ronaldo lot tårene renne i strie strømmer etter å ha blitt slått ut.

Mer sjeldent er det at spillere gråter etter å ha fått gult kort. Det skjedde med Paul Gascoigne da han havnet i dommerens bok under VM-semifinalen mot Vest-Tyskland i 1990, for Gazza visste at han måtte sitte på tribunen under en eventuell finale.

I Antonio Cassanos tilfelle skjedde det i en helt vanlig ligakamp.

Sønderknust

Det hele startet med at Sampdoria-spissen ble revet over ende, uten å få frispark. Cassano lo hånlig, men latteren stilnet raskt da Adrian Mutu banket inn utlikningen for Fiorentina i det påfølgende angrepet.

Han kjeftet deretter på seg et gult kort, som gjør at han ikke får møte sine gamle lagkamerater i Roma i neste runde. Det var mer enn Cassano kunne svelge.

Han gjemte seg bak trøya før han gråtende falt ned på kne. Lagkameratene forsøkte forgjeves å trøste, samtidig som de holdt ham unna dommeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer