Sampras vant, Henman utslått

Pete Sampras måtte slite i over tre timer for å avansere til kvartfinalen i US Open i natt. Briten Tim Henman ble slått ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Greg Rusedski ga virkelig Sampras kamp til kniven i flomlyset på Louis Armstrong-banen. De måtte spille alle de fem settene, og til slutt var det amerikaneren som sto igjen som vinner med settsifrene 7-6, 4-6, 7-6, 3-6, 6-4.

Det ble en dramatisk kamp, der ingen av spillerne ville gi seg. De vekslet om å ha ledelsen, og ingenting var avgjort før siste ball var slått.

Nå venter tyskeren Tommy Haas på Sampras i kvartfinalen, men etter kampen mandag sa amerikaneren at han ikke frykter tyskeren, som er ranket som nummer tre i turneringen, i det hele tatt.

- Jeg føler meg bra, men likevel skal jeg komme meg tilbake til hotellet mitt så raskt som mulig for å starte oppladningen til kampen mot Haas, sa Sampras, seedet som nummer 17 i US Open i år.

Natta ble stang ut for spillerne fra Storbritannia. Både Rusedski, som tapte for Sampras, og Tim Henman røk ut av turneringen. Henman måtte gi tapt mot argentineren Juan Ignacio Chela.

Henman klarte aldri å by argentineren skikkelig kamp, og etter tre sett var bataljen over. Da sto det 6-3, 6-3, 6-2 i Chelas favør.

(NTB-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer