Samtalen som endret Premier League-sensasjonen: - Vardy kom full på trening

Leicester-direktør måtte snakke med Jamie Vardy.

LEICESTER-HELT: Jamie Vardy er toppscorer for et Leicester-lag i gullrus. Men alt så ikke like bra ut i 2012. Foto: NTB Scanpix
LEICESTER-HELT: Jamie Vardy er toppscorer for et Leicester-lag i gullrus. Men alt så ikke like bra ut i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leicester-spiss Jamie Vardy (29) har vært en eneste stor eventyrfortelling det siste året. Først slettet han Ruud van Nistelrooys rekord med scoring i ti Premier League-kamper på rad. Vardy klarte nemlig elleve strake.

Så ble han seriemester denne uka.

Men Jamie Vardy har ikke alltid vært et like profesjonell. Det forteller Leicester-direktør Aiyawatt Srivaddhanaprabha i intervju gjengitt av Daily Mirror. Alt holdt nemlig på å gå skikkelig galt.

- Han drakk sprit hver dag. Vi visste ikke hva vi skulle gjøre, sier Aiyawatt i intervjuet.

Vardy kom fra lille Fleetwood Town i mai 2012 - og var vant til en annen tilværelse utenfor proffligaene. Og overgangen var kanskje litt for stor i starten.

Ny person En prat mellom de to skulle endre alt.

- Jeg visste ingenting om dette før noen kom og sa at han var full på treninger. Jeg måtte selv ta en prat med ham. Jeg spurte: «Vil du avslutte karrieren på denne måten? Vi kan kaste deg ut av klubben når kontrakten er ferdig», sier direktøren.

- Han (Vardy) sa han ikke visste hva han skulle gjøre med livet. Han hadde aldri tjent så mye penger før. Så jeg spurte: «Hva er drømmen din? Tenk etter hva du kan gjøre for klubben. Jeg har investert penger i deg, kan du gi noe tilbake?», sa Leicester-sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer