Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Samuel ble født seks måneder etter at Miller giftet seg med en annen. Nå venter Bode barn med modellkona

Familielykke for Bode Miller.

FØLGER PAPPA: Morgan Miller sammen med Bode Millers sønn Samuel under tirsdagens utfortrening i Beaver Creek. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
FØLGER PAPPA: Morgan Miller sammen med Bode Millers sønn Samuel under tirsdagens utfortrening i Beaver Creek. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

BEAVER CREEK (Dagbladet): De største kanonene har allerede unnagjort sin utfortrening, og har begynt sin runde med intervjuer.

Mesteparten av det frammøtte pressefolket har flyttet fokus fra storskjermen til utøverne som forteller om hvordan gjennomkjøringen var, og de halvtomme tribunene tømmes sakte men sikkert for folk.

Følger med Men to personer har blikket limt til det som foregår på toppen av løypa der Bode Miller med startnummer 30 står klar til å kjempe seg ned «Birds of Prey».

De to er Morgan Miller, Bodes kone, og Samuel som er Millers yngste sønn. Hun følger Miller uansett hvor han måtte reise for å konkurrere på ski, og Samuel følger også stort sett med på lasset.

Morgan og Bode venter i tillegg barn sammen, noe som ble kunngjort i desember, men det har vært en humpete vei til familielykken.

Foreldrerett To uker etter at 37 år gamle Bode møtte Morgan for snart tre år siden, fikk han vite at han skulle få barn med en annen kvinne.

Sara McKenna, som Miller møtte gjennom en datingtjeneste, kunngjorde at hun var gravid med gutten som siden skulle få navnet Samuel (Nathaniel om du spør McKenna), og i ettertid har de to gått mang en runde i retten om foreldreretten til den lille.

Morgan var spesielt viktig for Miller i den vanskelige tiden.

- Det å ha Morgan med som støtte har hjulpet meg veldig. Det er en sunn balanse for meg, og hjelper på motivasjonen. Jeg er på et mye bedre sted, sa Miller den gang.

Lykken snur Morgan Miller har vært gravid med alpinstjernens barn også en gang tidligere, men mistet den gang barnet.

Og som om ikke tragedien var tragisk nok, i april 2013 døde Bode Millers bror, Chelone, etter et anfall legene mener kom som følge av en motorsykkelulykke noen år i forveien.

Heldigvis ser det nå ut som om lykken har snudd for paret som venter sin førstefødte før det blir sommer.

VELKOMMEN NED: Bode Miller får et kyss av kona Morgan etter å ha kommet helskinnet ned utforløypa på tirsdagens trening. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
VELKOMMEN NED: Bode Miller får et kyss av kona Morgan etter å ha kommet helskinnet ned utforløypa på tirsdagens trening. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Men hva så med skikjøringen til mannen som har elleve mesterskapsmedaljer og to sammenlagt seiere i verdenscupen?

Ryggoperasjon Ikke helt ulikt vår egen Aksel Lund Svindal, har Bode Miller slitt med skader denne sesongen.

I november meldte det amerikanske skiforbundet at tidenes eldste olympiske medaljør i alpint måtte gjennomgå en operasjon i ryggen som ville sette ham utenfor konkurranse i et par måneder.

Siden den gang har 37-åringen sakte men sikkert trent seg opp igjen. Han har deltatt på en del treninger både i Wengen og i Kitzbühel, men han har enda til gode å stille til start.

Den ventetiden er etter alle solemerker over i kveld. Så vil tiden vise om han igjen kan være med å kjempe om edelt metall.

Som han har gjort så mange ganger før.

PÅ VEI: Bode Miller har lenge vært ute med skade, men tirsdag klinte han til med en sterk tolvteplass på utfortreninga - en plass bak Aksel Lund Svindal. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
PÅ VEI: Bode Miller har lenge vært ute med skade, men tirsdag klinte han til med en sterk tolvteplass på utfortreninga - en plass bak Aksel Lund Svindal. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer