- JEG BARE BRUKER KNÆRNE: Samuel er keeper på fotballaget. Og i samarbeid med Manchester United-stiftelsen fikk han møte sine store idoler David De Gea, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic. Video: Manchester United Foundation Vis mer

Manchester United

Samuel kan ikke stå oppreist uten hjelp, men er likevel keeper. Nå får han en kjempegave fra Pogba

Skal ha store lagt store penger på bordet for å oppfylle syvåringens drøm.

(Dagbladet): I mars omtalte Dagbladet det rørende møtet mellom Paul Pogba og syv år gamle Samuel. Nå har verdensstjernen frontet og bidratt til en innsamlingsaksjon for Manchester United Foundation.

Den fikk, ifølge Manchester Evening News, inn 1,5 millioner kroner, og Pogbas bidrag gikk til at Samuel skal være Manchester Uniteds maskott neste sesong.

Dette til tross for at han har cerebral parese.

- Jeg sier til meg selv: «Aldri gi opp». Jeg er i en rullestol og jeg gir aldri opp. Bare prøv. Prøv så godt du kan, sa Samuel selv om hvordan han opplever hverdagen.

Ble hyllet av Balotelli

Gutten kan ikke stå oppreist uten hjelp.

Likevel er han målmann for et skolelag, og da Manchester United Foundation i februar delte videoen av ham i aksjon, skapte det stor begeistring på sosiale medier.

Blant de som har latt seg imponere, er Nice-stjernespissen Mario Balotelli.

- Jeg kommer alltid til å være en Manchester City-fan, men denne videoen handler om mye mer enn bare fotball, skrev Ballotelli på Instagram, ifølge The Mirror.

Møtte stjernene

Selv så Samuel ut til å stortrives.

DOKUMENTAR: Det er 30 år siden Sir Alex Ferguson tok over Manchester United og revolusjonerte klubben. FourFourTwo har snakket med de som jobbet ham for å finne de ukjente historiene om legenden. Video: FourFourTwo Vis mer

På treningsanlegget til Manchester United, fikk han møte flere Manchester United-profiler, deriblant Pogba, Zlatan Ibrahimovic og David de Gea.

- Han ga meg hanskene sine. De var bedre enn noe jeg noen gang har hatt, sa Samuel på videoen til Manchester United Foundation.

I den beskrev han også dagen som den beste i sitt liv.

- Jeg kommer aldri til å glemme dette, slo syvåringen fast.