Samuelsen lånes ut til Peterborough for andre gang:
- Han vil gi oss mye mer kvalitet

West Ham-spiller Martin Samuelsen prøver seg igjen i Peterborough på lån ut sesongen.

TILBAKE: Martin Samuelsen var utlånt til Blackburn i høst, men fikk ikke like mye spilletid som ønsket. Nå lånes han ut til Peterborough, hvor han spilte forrige sesong med stor suksess. Foto: Action Images / Paul Burrows
Livepic
TILBAKE: Martin Samuelsen var utlånt til Blackburn i høst, men fikk ikke like mye spilletid som ønsket. Nå lånes han ut til Peterborough, hvor han spilte forrige sesong med stor suksess. Foto: Action Images / Paul Burrows LivepicVis mer

Det bekreftet Peterborough på eget nettsted 1. nyttårsdag. Klubben spiller til daglig på nivå tre i engelsk fotball.

19-åringen fra Haugesund var også utleid til Peterborough store deler av forrige sesong.

Klubben opplyser at Samuelsen går rett inn i kamptroppen for mandagens bortekamp mot Scunthorpe. Peterborough har også fått West Hams tillatelse til å bruke nordmannen i FA-cupen. Der venter superfavoritt Chelsea på Stamford Bridge 8. januar.

- Det er flott å ha Martin tilbake hos oss. Han er godt likt av spillerne og støtteapparatet, og selvsagt også blant supporterne. Jeg er sikker på at han vil gi oss mye mer kvalitet, og vi ser fram til å jobbe med ham igjen, sier Peterborough-manager Grant McCann.

Samuelsen var tidligere i høst i Blackburn (mesterskapsserien), men låneoppholdet varte i bare snaut tre måneder. På grunn av lite spilletid dro han tilbake til West Ham.

Peterborough er for øyeblikket nummer sju og ligger akkurat ett poeng bak den siste kvalifiseringsplassen i opprykkskampen til mesterskapsserien.

(NTB)