Samuelsen lånes ut til Peterborough for andre gang:
- Han vil gi oss mye mer kvalitet

West Ham-spiller Martin Samuelsen prøver seg igjen i Peterborough på lån ut sesongen.

TILBAKE: Martin Samuelsen var utlånt til Blackburn i høst, men fikk ikke like mye spilletid som ønsket. Nå lånes han ut til Peterborough, hvor han spilte forrige sesong med stor suksess. Foto: Action Images / Paul Burrows
Livepic
TILBAKE: Martin Samuelsen var utlånt til Blackburn i høst, men fikk ikke like mye spilletid som ønsket. Nå lånes han ut til Peterborough, hvor han spilte forrige sesong med stor suksess. Foto: Action Images / Paul Burrows Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det bekreftet Peterborough på eget nettsted 1. nyttårsdag. Klubben spiller til daglig på nivå tre i engelsk fotball.

19-åringen fra Haugesund var også utleid til Peterborough store deler av forrige sesong.

Klubben opplyser at Samuelsen går rett inn i kamptroppen for mandagens bortekamp mot Scunthorpe. Peterborough har også fått West Hams tillatelse til å bruke nordmannen i FA-cupen. Der venter superfavoritt Chelsea på Stamford Bridge 8. januar.

- Det er flott å ha Martin tilbake hos oss. Han er godt likt av spillerne og støtteapparatet, og selvsagt også blant supporterne. Jeg er sikker på at han vil gi oss mye mer kvalitet, og vi ser fram til å jobbe med ham igjen, sier Peterborough-manager Grant McCann.

Samuelsen var tidligere i høst i Blackburn (mesterskapsserien), men låneoppholdet varte i bare snaut tre måneder. På grunn av lite spilletid dro han tilbake til West Ham.

Peterborough er for øyeblikket nummer sju og ligger akkurat ett poeng bak den siste kvalifiseringsplassen i opprykkskampen til mesterskapsserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer