Martin Samuelsen om vekt, klubbkrise, «Gamsten» og Martin Skrtel

Samuelsen om provosert Liverpool-helt: - Jeg må barbere hodet for at han ikke skal gjenkjenne meg

Martin Samuelsen frykter at Martin Skrtel vil ha hevn neste gang duoen møtes til duell. I mellomtiden skal 19-åringen bygge muskler og forsøke å bli Norges offensive joker.

VIL OPP I VEKT: Martin Samuelsen har planer om å bygge på seg muskler på veien mot å bli en så komplett spiller som mulig: Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
VIL OPP I VEKT: Martin Samuelsen har planer om å bygge på seg muskler på veien mot å bli en så komplett spiller som mulig: Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Martin Samuelsen er med sine 189 centimeter høyere enn de fleste tror, men først og fremst kjent for sitt hurtige og smidige fotarbeid og blendende teknikk.

Foreløpig er ikke 19-åringen noe fysisk beist, men den tekniske kantspilleren jobber med å bygge muskler og å gå fra å være en lettbeint teknisk kantspiller til en fysisk maskin og komplett spiller. Tidligere har typiske driblekanter som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale gått denne veien med hard og systematisk trening over mange år.

- Hvis man er lettere, er man kanskje smidigere og flyter litt forbi motstanderne. Samtidig er det nok sånn at hvis manageren kan velge mellom en lett 19-åring og en råsterk 26-åring på 90 kilo, velger han lett det siste. Hvis jeg bygger på meg litt mer muskler, kan jeg også bli mer eksplosiv, forteller Samuelsen til Dagbladet.

Han smiler og er i godt humør før Norges viktige VM-kvalifiseringskamper mot Aserbajdsjan og San Marino. Presset på Per-Mathias Høgmo er enormt, men Samuelsen representerer etterlengtet selvtillit og virker å være helt uten press hver gang han kommer i nærheten av en ball.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer