Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Samuelsen spilte hele kampen i comebacket

- Godt å spille igjen og få det ene poenget. La oss nå rykke opp.

TILBAKE: Martin Samuelsen, her fra  låneoppholdet i Peterborough i fjor, er tilbake i klubben ut sesongen. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Martin Samuelsen, her fra  låneoppholdet i Peterborough i fjor, er tilbake i klubben ut sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Samuelsen er tilbake på utlån i Peterborough. Mandag spilte nordmannen hele kampen da hans nye klubb spilte 1-1 mot Scunthorpe i engelsk 1. divisjon.

West Ham-talentet var utleid til Peterborough store deler av forrige sesong, og returnerte til klubben på nyåret etter et mislykket utlån i Blackburn.

Mandag startet 19-åringen på midtbanen for sin nye klubb. Derfra fikk han se Josh Morris sende hjemmelaget i ledelsen like før pause.

Samuelsen og co. kom imidlertid tilbake og utlignet da Charlie Goode satte ballen i eget mål.

Peterborough er dermed fortsatt på skuddhold til sjetteplassen som gir kvalifisering til mesterskapsserien. Klubben ligger som nummer åtte, to poeng bak Uwe Rösler Fleetwood, som har sjetteplassen etter sin seier over Shrewsbury.

- Takk til alle "Posh-fans" i dag og i går for den fantastiske mottakelsen. Godt å spille igjen og få det ene poenget. La oss nå rykke opp, skriver Samuelsen på Twitter etter kampen.

Driblefanten var tidligere i høst i Blackburn (mesterskapsserien), men låneoppholdet varte i bare snaut tre måneder. På grunn av lite spilletid dro han tilbake til West Ham.

Peterborough har også fått West Hams tillatelse til å bruke nordmannen i FA-cupen. Der venter superfavoritt Chelsea på Stamford Bridge 8. januar.

Fredrik Ulvestad fikk tolv minutter som innbytter da Charlton vant 4-1 over Bristol Rovers i engelsk 1. divisjon mandag. Stillingen var allerede 4-1 da 24-åringen entret banen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!