Samuelsen tatt ut i West Ham-troppen igjen

Til returkampen mot Birkirkara.

NY SJANSE: Martin Samuelsen er tatt med i West Ham sin tropp i returkampen i Europa League-kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix
NY SJANSE: Martin Samuelsen er tatt med i West Ham sin tropp i returkampen i Europa League-kvalifiseringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norske Martin Samuelsen er på nytt tatt ut i West Ham sin tropp, bekrefter han selv overfor TV 2.

I forrige uke 18-åringen sin offisielle debut for Premier League-klubben i Europa League-kvalifiseringskampen mot maltesiske Birkirkara.

Der ble Samuelsen byttet inn i det 60. minutt, og West Ham vant 1-0.

Nå får kanskje den norske unggutten også sjansen i returkampen.

- Hvis jeg ikke starter, så håper jeg i hvert fall på et innhopp, sier Samuelsen til TV 2.

18-åringen skrev kontrakt med West Ham i juni, og har allerede markert seg i klubben. Samuelsen stjal showet da laget møtte Peterborough til en treningskamp tidligere i juli, og scoret sitt første mål for klubben.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer