Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

San Marino tok sitt første poeng i en EM-kvalifisering

Historisk poeng mot Estland.

Estland slo Norge 1-0 på Ullevaal onsdag, men klønet det til i lørdagens kamp borte mot San Marino. 0-0 ga vertenes første poeng i EM-kvalifiseringen noensinne.

Det siste poenget San Marino plukket i obligatorisk kamp, kom i 2001. Da ble det 1-1 mot Latvia i kvalifiseringen til fotball-VM i 2002.

Lørdag kom miniputtens tredje poeng i kvalifisering gjennom historien. Estland maktet ikke å gjøre som på Ullevaal og endte målløs i Serravalle.

UEFAs kampstatistikk forteller om et oppgjør der Estland hadde sine sjanser. Gjestene hadde ballen 64 prosent av tiden og vant skuddstatistikken (avslutninger på mål) 5-2.

Norge skal søndag forsøke å reise seg fra det pinlige tapet mot esterne. Aserbajdsjan tar imot Per-Mathias Høgmos elever til kvalkamp i Baku.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling