San Marino-treneren sint etter Hodgson-spøk

- Vi fortjener respekt som alle andre.

INGENTING Å LE AV: San Marino-sjefen forlanger respekt og ikke vitser fra Englands landslagstrener, Roy Hodgson.Foto: Reuters / Carl Recine/ NTB Scanpix
INGENTING Å LE AV: San Marino-sjefen forlanger respekt og ikke vitser fra Englands landslagstrener, Roy Hodgson.Foto: Reuters / Carl Recine/ NTB ScanpixVis mer

San Marinos trener Pierangelo Manzarini er svært misfornøyd med Roy Hodgsons spøk om at Englands cricketspillere er gode nok til å spille mot miniputtstaten i lørdagens kamp.

England er på det nærmeste klare for neste sommers EM, og er naturlig nok storfavoritter når San Marino står på motsatt banehalvdel lørdag.

I opptakten til kampen snakket Hodgson om Englands cricketspillere, som nylig spilte fotball foran landslagssjefen. Hodgson spøkte med at det kunne være plass til én eller to av dem mot San Marino.

Det har fått Manzarini til å reagere.

- Han er en god person, veldig godt utdannet, men når man snakker med mediene må man passe seg. Selv om vi er mye mindre enn England, fortjener vi respekt som alle andre. Jeg synes det han sa var stygt, sier treneren.

England har full pott i EM-kvalifiseringen, mens San Marino har til gode å vinne en kvalifiseringskamp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram