Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sanchez er verd mer enn Messi

Udinese sa nei takk til 275 millioner.

SCORET FIRE MOT PALERMO: Alexis Sanchez ble virkelig lagt merke til med sine fire mål i 7-0-seieren i februar, på Sicilia. Foto: AP/Anastasi Davide/ SCANPIX
SCORET FIRE MOT PALERMO: Alexis Sanchez ble virkelig lagt merke til med sine fire mål i 7-0-seieren i februar, på Sicilia. Foto: AP/Anastasi Davide/ SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Alexis Sanchez (22) sammenliknes gjerne med Real Madrid-superstjernen Cristiano Ronaldo.

Som portugiseren er Udinese-teknikeren en rask dribler med god innleggsfot og ekstrem ballkontroll.

Denne sesongen er den 168 cm høye vingen blitt koblet til begge Manchester-klubbene, pluss Inter, Juventus og Barcelona. Tilnavnet hjemme i Chile er El Nino Maravilla - vidunderbarnet.

Udinese-president Giampaolo Pozzo nøyer seg ikke med Ronaldo-sammenlikningen, han mener Sanchez bør prises som «verdens aller beste spiller» dersom sebratrøyene skal selge chileneren.

- Min oppfatning er Sanchez er er verd like mye som Leo Messi, men det er klart at jeg ikke er objektiv. Han er en av bare to-tre slike spillere født i sin generasjon, sier Pozzo ifølge Football Italia.

Udinese sikret i går 4. plassen i Serie A. Den gir Champions League til høsten, og klubben fra vesle Udine står dermed bedre rustet økonomisk framover.

Pozzo forteller at et betydelig bud allerede er avvist for angriperen som noterte 12 Serie A-mål sist sesong.

- Vi har mottatt et bud på 35 millioner euro som vi avviste. Jeg ønsker ikke å navngi klubben, av respekt for dem. Sanchez er veldig ung og vi skulle gjerne hatt ham her enda et år. Dessuten tror vi han er mer verd enn 35 millioner euro, sier Pozzo.

Sanchez kom til Udinese fra argeninske River Plate i 2008 og har avtale fram til 2014.

VM-SPILLER: Sanchez (t.v) la pasninge til Chiles mål mot verdensmesterne Spania og Xabi Alonso i VM i fjor sommer. Foto: AP/Claudio Cruz
VM-SPILLER: Sanchez (t.v) la pasninge til Chiles mål mot verdensmesterne Spania og Xabi Alonso i VM i fjor sommer. Foto: AP/Claudio Cruz Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media