Sanchez med hattrick i Arsenals storseier

Vant 5-2.

I STORFORM: Alexis Sanchez (t.h.) scoret like gjerne tre da Arsenal grisebanket Leicester borte i ettermiddag. Foto: Action Images / Reuters / Craig Brough / NTB Scanpix
I STORFORM: Alexis Sanchez (t.h.) scoret like gjerne tre da Arsenal grisebanket Leicester borte i ettermiddag. Foto: Action Images / Reuters / Craig Brough / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alexis Sánchez har slitt i høst, men fant virkelig målformen med tre mål i lørdagens 5-2-seier borte mot sensasjonslaget Leicester.

- Alexis har ventet på scoringen. Han er ikke vant til å gå så lenge uten scoringer. Det var viktig for ham å score, sa Arsenal-manager Arsène Wenger.

Sanchez scoret 25 mål for «The Gunners» i fjor. I høst har chileneren spilt åtte kamper uten scoring. Det er også mye av forklaringen til at Arsenal har scoret lite i årets sesong. Faktisk hadde de røde og hvite bare scoret fem ganger på de seks første PL-kampene. Lørdag ble målfangsten doblet.

Umulig Cech Leicester tok ledelsen, men gjestene fra London slo voldsomt tilbake.

- Vi klarte å komme tilbake til 2-1, og deretter følte jeg at vi dominerte kampen, sa Wenger.

Jamie Vardy ga Leicester ledelsen, men «The Foxes» hadde ikke turen på sin side med to stolpetreff.

- Det var vanskelig i starten og slutten av kampen. Vi traff stolpene to ganger i vår beste periode i kampen. Arsenal er farlige på kontringer, sa Leicester-manager Claudio Ranieri.

Tapet var lagets første i årets Premier League.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.