Ståle Sandbech går for OL-gull

Sandbech går for gull i Pyeongchang. Tapet i Sotsji gnager fortsatt

Fire år etter at gullet glapp i Sotsji, innrømmer Ståle Sandbech at det var litt bittert.

NORSK MEDALJEHÅP: Mange mener Ståle Sandbech (24) ble bortdømt da han tok OL-sølv i Sotsji for snart fire år siden. I Pyeongchang har bærumsgutten planer om å stå helt øverst på podiet etter slopestylefinalen. Foto: Lars Eivind Bones
NORSK MEDALJEHÅP: Mange mener Ståle Sandbech (24) ble bortdømt da han tok OL-sølv i Sotsji for snart fire år siden. I Pyeongchang har bærumsgutten planer om å stå helt øverst på podiet etter slopestylefinalen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du husker det kanskje fra OL i Sotsji i 2014: Ståle Sandbech leverte et av dagens aller beste i sitt siste «run» i slopestyle-konkurransen, landet klokkereint og feiret med å kaste seg på brystkassa og skli inn i målområdet.

De aller fleste mente at det var et gull-run. Men da dommerne kom med sine poengsummer, holdt det «bare» til sølv for snowboarderen fra Bærum.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer