Sandbech, Horgmo og Ulsletten til slopestyle-finale

X-Games.

VIDERE: Ståle Sandbech (bildet), Torstein Horgmo og Emil Andre Ulsletten tok seg videre til slopestyle-finalen i X-Games. Finalen går søndag. Foto: AP Photo/Sergei Grits
VIDERE: Ståle Sandbech (bildet), Torstein Horgmo og Emil Andre Ulsletten tok seg videre til slopestyle-finalen i X-Games. Finalen går søndag. Foto: AP Photo/Sergei Grits Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne helga er Norges beste snowboardkjørere i Aspen i USA for å konkurrere i prestisjefylte X-Games, sammen med resten av verdenseliten.

I dag handlet alt om å kvalifisere seg for slopestyle-finalen for de norske snowboardgutta.

Både Ståle Sandbech (95,00) og Torstein Horgmo (93,66) kjørte et solid førsterun, noe som holdt til andre- og tredjeplass. Emil Ulsletten kvalifiserte seg også til finalen med sin åttendeplass.

Kanadiske Mark McMorris (96,66) var best i kvalifiseringen.

Torgeir Bergrem og Aleksander Østreng deltok også i slopestyle-kvalifiseringen, men klarte ikke å ta seg videre til finalen.

- Kvaliken det verste Tidligere fredag snakket Dagbladet med Ståle Sandbech. 21-åringen vant forrige helg en Air&Style-konkurranse i Innsbruck, og tok i fjor et OL-sølv.

- Kvaliken er det verste. Man må holde igjen litt på hoppene, samtidig må man gi nok til at man går videre, sa Sandbech, som foretrekker finalene:

- Der kan man gi alt! Det eneste man må gjøre er å holde seg på bena og ha et «clean» run.

Overfor Dagbladet sa Sandbech da at han kom til å gå for triksene han er kjent for i finalen - blant annet triple cork og diverse grabber.

Slopestyle-finalen går søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer