Sandbech turte ikke å gå for gull i X-games: - Jeg kjørte for Stian Sivertzen

På femteplass i Big Air-finalen i X-Games.

KJØRTE FOR STIAN:  Ståle Sandbech endte på femteplass i Big Air-finalen i X-Games.
Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050
KJØRTE FOR STIAN: Ståle Sandbech endte på femteplass i Big Air-finalen i X-Games. Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Snowboardkjøreren Ståle Sandbech endte på femteplass i Big Air-finalen i X-Games. - Dette er den sykeste konkurransen jeg har kjørt. Jeg bestemte meg for å ikke gå for gull, fordi jeg visste det ville gå helt ut av kontroll, sier Ståle Sandbech til Snowboardforbundet.

Mens store deler av snowboard- og fristilslandslaget er i Aspen, ligger Sandbechs lagkamerat Stian Sivertzen på sykehus i Oslo med en alvorlig infeksjon i kroppen. Sandbech har Sivertzen med seg i tankene.

- Jeg koste meg i dag, kjørte for meg selv og kjørte for Stian, forteller Sandbech.

Maxence Parrot var sterkest i Big Air-konkurransen og stakk av med gullet i X-Games. Han imponerte med et forsøk på en quadruplecork, noe ingen har gjort i konkurranse før.

- Han prøvde, men manglet litt. Det var vanskelig å få maks fart. Men jeg synes det er helt fint at vi ikke er der helt ennå, sa Sandbech etter konkurransen.

Sandbech var langt fra misfornøyd med sin egen innsats, selv om det bare ble en femteplass.

Snoawboardforbundet formidler på sin hjemmeside at Stian Sivertzen behandles fortsatt for en alvorlig infeksjonen i kroppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer