Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandbech turte ikke å gå for gull i X-games: - Jeg kjørte for Stian Sivertzen

På femteplass i Big Air-finalen i X-Games.

KJØRTE FOR STIAN:  Ståle Sandbech endte på femteplass i Big Air-finalen i X-Games.
Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050
KJØRTE FOR STIAN: Ståle Sandbech endte på femteplass i Big Air-finalen i X-Games. Foto: Pontus Lundahl / TT / kod 10050 Vis mer

(Dagbladet): Snowboardkjøreren Ståle Sandbech endte på femteplass i Big Air-finalen i X-Games.
 
- Dette er den sykeste konkurransen jeg har kjørt. Jeg bestemte meg for å ikke gå for gull, fordi jeg visste det ville gå helt ut av kontroll, sier Ståle Sandbech til Snowboardforbundet.

Mens store deler av snowboard- og fristilslandslaget er i Aspen, ligger Sandbechs lagkamerat Stian Sivertzen på sykehus i Oslo med en alvorlig infeksjon i kroppen. Sandbech har Sivertzen med seg i tankene.

- Jeg koste meg i dag, kjørte for meg selv og kjørte for Stian, forteller Sandbech.

Maxence Parrot var sterkest i Big Air-konkurransen og stakk av med gullet i X-Games. Han imponerte med et forsøk på en quadruplecork, noe ingen har gjort i konkurranse før.

- Han prøvde, men manglet litt. Det var vanskelig å få maks fart. Men jeg synes det er helt fint at vi ikke er der helt ennå, sa Sandbech etter konkurransen.

Sandbech var langt fra misfornøyd med sin egen innsats, selv om det bare ble en femteplass.

Snoawboardforbundet formidler på sin hjemmeside at Stian Sivertzen behandles fortsatt for en alvorlig infeksjonen i kroppen.

Helsetilstanden vurderes som stabil men alvorlig. Behandlingen til nå har tatt tid og den videre behandlingen vil også ta tid.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram