Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord er i cupfinalen

Sjokkerte med 5-2-seier mot RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): RBK -Sandefjord 2-5

Sandefjord sjokkerte RBK på Lerkendal i kveld, og sørget for at tippeliagaens David slo ut Goliat i et fyrverkeri av en fotballkamp. Med en firemålseldelse etter 35.minutter, var cupfinalebilletten  i realiteten aldri truet.

Dermed blir det Vestfold mot Østfold på Ullevaal 12.november.

Dagbladet.no kommer straks med mer.

90+4. min: Sandefjord er i cupfinalen!

90. min: Sandefjord vil spille cupfinale på Ullevaal 12.november. Vi er nå på overtid, og RBK har resignert på Lerkendal.

84.min: SJANSE. Sandefjord kontrer i de store rommene RBK etterlater. Bare Hirschfeld hindrer Arkivou fra å gjøre fem til seks for Sandefjord på Lerkendal.

79.min: BYTTE. Ståle Stensaas kommer inn for Dorsin hos RBK, Storflor erstatter Braaten. Sandefjord-kaptein Tom Kristoffersen gir seg til fordel for Ole Tobiasen.

SJOKKERER RBK: Sandefjord har sjokkert RBK, og er på god vei mot cupfinale. Til puase leder de 4-1 på Lerkendal. Foto: Scanpix
SJOKKERER RBK: Sandefjord har sjokkert RBK, og er på god vei mot cupfinale. Til puase leder de 4-1 på Lerkendal. Foto: Scanpix Vis mer

71.min: SJANSE. Yssouf Kone får en stuss fra Iversen og brasser ballen mot mål. Bra avslutning, men god refleksredning av Bugge Pettersen i mål.

66.min: BYTTE. Per Ciljan Skjelbred går uit til fordel for Yssouf Kone. Nå er det ingenting å vente med - RBK må ha mål.

64.min: SJANSE. Stefen Iversen, RBKs klart beste spiller i kveld, får nok en gang headet på mål. Bugge Pettersen redder hårfint.

63.MIN: BYTTE. En sliten Fredrik Thorsen gir seg til fordel for Kari Arkivou.

61.min: MÅL! Fredrik Thorsen har sannsynligvis punktert kampen. Basma glir og Thorsen får ballen førtifem grader. På  tomt mål banker han ballen i nettet.

56.min: MÅL! Jan Gunnar Solli setter ballen i tomt mål etter at RBK har spilt ut Sandefjord. Nå er det kamp igjen!

54.min: BYTTE. Adriano går ut til fordel for Samuel Isaksen. Ser ut til at Sandefjord nå legger om til fem mann på midtbanen, med Tegström alene på topp.

51.min: MÅLSJANSE. Fredrik Thorsen får en gigantisk mulighet til å punktere kampen, men alene med Hirschfeld setter han ballen rett på keeper. Ekstremt viktig redning fra RBK-målvakten.

image: Sandefjord er i cupfinalen

50.min: MÅLSJANSE. Marek Sapara drar seg nydelig fri og legger inn til Iversen. spissen løper seg igjen godt fri, men headinga går like til side for mål.

47.min: 2.omgang er i gang. og skal RBK hente opp dette må sjansene - og målene- sannsynligvis komme raskt. Det er å forvente et stormløp mot Espen Bugge pettersen nå.

45.min: PAUSE. Det er pause på Lerkendal, og Sandefjord går til hvilen med en tilsynelatende komfortable 4-1 ledelse. En helt utrolig første omgang - det er bare å håpe på en reprise etter pause!

45.min: NB! Sandefjords Birger Madsen har gjort en stor omgang, men mister en eventuell cupfinale etter å ha pådratt seg gult kort.

45. min: GULT KORT. Steffen Iversen pådrar seg gult kort etter ei sein takling og en merkelig situasjon. To baller på banen, men dommer klar spillet gå. En frustrert Iversen er for seint inne og får gult kort.

41.min: MÅL!(1-4) Hvem sa at man ikke kunne oppleve et nytt cup-drama i kveld? steffen Iversen bryter seg foran inne i feltet, og smeller ballen opp i nærnmeste kryss. Kan dette bli kamp igjen?

35.min: MÅL!(0-4) Da man tror at eventyret må være over, øker Birger Madsen til 4-0 på Lerkendal. Får ballen inne i feltet, skralt forsvarsspill, og Madsen kan pirke ballen i mål.

30. min: MÅL!(0-3)Sandefjord leker seg med RBK på Lerkendal! Olav Zanetti kommer seg fri på høyresida og får lirket ballen forbi Lars Hirschfeld. En helt utrolig utvikling av kampen.

18.min: MÅL!(0-2) Adriano Munoz får ballen på en ny Sandefjord-kontring. Fra 16 meter sender han ballen behersket i lengste hjørnet.

16.min: MÅL!(0-1) Andreas Tegström sjokkerer RBK med å sende Sandefjord foran. Vakkert innspill fra Knarvik, og fra 5 meter kan Tegström pirke ballen inn i nærhjørnet.