Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord ferdig i Europa

Tapte knepet for litauisk lag.

Sandefjord tapte 25-26 for Granitas Kaunas i dagens hjemmekamp i mesterligaen i håndball og er ute av europacupen.

Hadde Sandefjord klart uavgjort kunne klubben spilt videre i cupvinnercupen, men etter to mislykkede avslutninger i sluttminuttene glapp også den plassen for hjemmelaget.

Snaut ti minutter før slutt lå Sandefjord under 20-25, men opphentingen var i gang, og mot slutten øynet hjemmefansen en mulighet til fortsatt spill i Europa. To minutter før slutt sto det 25-25 i den siste gruppespillkampen i mesterligaen, men gjestene fra Litauen scoret og tettet forsvaret i sluttsekundene.

Ungarske Veszprém og tyske Lemgo avanserer til åttedelsfinale, mens Granitas Kaunas altså snek seg til cupvinnercupen på Sandefjords bekostning.

Eivind Ellingsen ble hjemmelagets toppscorer med ti fulltreffere. Martin Matas (4), Andreas Kjølner Hansen (4), Stig R. Bekkelund (3), Bjarte Myrhol (2), Knut Martin Johnsen og Jan Kirkegaard scoret de øvrige Sandefjord-målene.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media