Litt rusten:  Målvakt Gary Hooper har nesten ikke spilt noe ligafotball de siste årene. Lørdag debuterte han i Tippeligaen i Sandefjords tap for Viking. Foto: Carina Johansen/NTB Scanpix
Litt rusten: Målvakt Gary Hooper har nesten ikke spilt noe ligafotball de siste årene. Lørdag debuterte han i Tippeligaen i Sandefjords tap for Viking. Foto: Carina Johansen/NTB ScanpixVis mer

Sandefjord-keeperen hadde knapt hatt én trening med laget før Tippeliga-debuten

Skadekrise hos "Guttane".

STAVANGER (Dagbladet): Nyopprykkede Sandefjord har sålangt hatt et vanskelig år i Tippeligaen. Klubben står med fattige 13 poeng på 22 kamper og er med det aller sist på tabellen. 

Nå er den lille klubben også hardt rammet av skader. Det gjør Sandefjord-trener Lars Bohinens jobb ekstra vanskelig. 

-  Vi har ni skader på sentrale spillere, og det klarer vi ikke å håndtere ordentlig. De største klubbene klarer det, men det gjør ikke vi. 

Tredjekeeperen debuterte Gary Hogan spilte en kamp for Ullern i andre divisjon for halvannet år siden, men har ellers ingen kamptrening. Lørdag debuterte han i Tippeligaen. 

Bohinen forteller at debuten ikke var planlagt.

- Vi har hatt så mange skader i det siste. Plutselig får vi beskjed under oppvarmingen fra målvakt Anders Gundersen om at han ikke er i stand til å spille. Han burde håndtert det på en annen måte og det får være hans lærepenge, sier treneren.

- Små sjanser for mer spilletid Irske Hogan forteller at debuten også kom overraskende på ham selv. 

- Jeg var ikke helt forberedt på å få debuten min i dag. Det var veldig gøy, men også et stort sjokk. Jeg synes det gikk greit, men jeg hadde jo nesten ikke trent sammen med laget, sier han. 

-  Sjansene mine for mer spilletid er nok ikke veldig store, ler den sympatiske målvakten.