Sandefjord mistet grepet

Sandefjord - General Trieste 26-19. Sandefjord spilte perfekt europacup-håndball i femti minutter. Men så sløste de bort sjansene - og en behagelig storseier.

Det holdt til seier i første EHF-cupkamp mot det sterke italienske laget fra Trieste. Men Sandefjord-trener Gunnar Pettersen frykter at den er for knapp.

- Jeg er usikker på om sju mål holder foran returen, sa Pettersen til NTB etter åttedelsfinalen.

I såfall har vestfoldingene seg selv å takke. For Sandefjor ledet 23_12 og hadde full kontroll midtveis i andre omgang. Men i sluttspurten mistet de konsentrasjonen og treffsikkerheten.

- Vi spilte en perfekt kamp inntil det gjensto ti minutter, men de siste ti var vi elendige. Vi bommet på 13 av de 15 siste sjansene vi skapte, og var rett og slett elendige i avslutningene. Det går ikke an å rote slik i internasjonale oppgjør, sar en forbannet Pettersen.

Geir Oustorp var det treffsikre unntaket. Han satte alle sine åtte forsøk fra høyre kant, og ble Sandefjords toppscorer:

- Jeg er godt fornøyd med egen innsats, men lagspillet fungerer ikke i avslutningen. Jeg vet egentlig ikke hva som skjedde, det bare ble slik.