Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord mot kvalik

Kvalik-spesialisten Sandefjord klarte bare uavgjort i dag. Men Kongsvinger tapte.

Dermed ligger Sandefjord ett poeng foran Kongsvinger på tabellen en runde før slutt.

Det blir i så fall det tredje året på rad Sandefjord kommer på tredje plass i 1. divisjon, men både i fjor og i 2002 tapte de kvalikkampen.

Kråmyra-fest

Aalesund tok farvel med Kråmyra på skikkelig vis, med seier. Dermed knuste laget også Kongsvingers håp om å overta kommandoen i kampen om kvalifiseringsplassen i 1. divisjon.

I en relativt jevnspilt kamp var Aalesund mest effektiv. Kampen betydde mest for Kongsvinger, men gjestene klarte ikke å stå imot det nyopprykkede eliteserielagets mer direkte fotball.

Kongsvinger hadde en mulighet til å utligne helt på slutten, rett før Aalesund scoret sitt tredje mål på overtid. Det var altså liv i kampen til siste slutt.

Aalesund hadde sine beste i midtstopper Amund Skiri og tomålsscorer Morten Moldskred. Gjestenes beste var Lars Erik Fremming og Ole Marius Hansen på midtbanen.

NTB

  • Dagens resultater i 1. divisjon: Haugesund - Hønefoss 2-0, Hødd - Raufoss 1-2, Mandalskameratene Vard Haugesund 3-2, Pors Grenland - Sandefjord 1-1, Skeid - Start 1-2, Strømsgodset - Bryne 2-2, Tromsdalen - Moss 0-1, Aalesund - Kongsvinger 3-1.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media