Treningskampen mellom Sandefjord og Leeds spilles som planlagt tirsdag. Her jubler Alexander Gabrielsen etter eliteseriekampen mellom Sandefjord og Hønefoss på Komplett.no arena i Sandefjord forrige sesong. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
Treningskampen mellom Sandefjord og Leeds spilles som planlagt tirsdag. Her jubler Alexander Gabrielsen etter eliteseriekampen mellom Sandefjord og Hønefoss på Komplett.no arena i Sandefjord forrige sesong. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Sandefjord møter Leeds tirsdag

- Den vil bli gjennomført i respekt for det som har skjedd.

Treningskampen mellom Sandefjord og Leeds spilles som planlagt tirsdag, skriver VG.

Arbeidende styreleder Gunnar Bjønness i Sandefjord Fotball sier klubben skal ha ytterligere et møte før avgjørelsen tas, men hvis de ikke mottar føringer fra høyere hold, vil kampen bli spilt som planlagt.

- Den vil bli gjennomført i respekt for det som har skjedd, og i en ordentlig atmosfære, sier Bjønness til VG.

Idrettspresident Børre Rognlien sier det er et mål at normal aktivitet skal gjenopptas denne uken, men at det er opp til arrangørene selv å avgjøre når tidspunktet er det rette.

- Det er vanskelig å gi sentrale direktiver, for det er lokalsamfunnene selv som har best utgangspunkt for å avgjøre om det er riktig å avholde arrangementene, sier Rognlien.

(NTB)