Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord møter Leeds tirsdag

- Den vil bli gjennomført i respekt for det som har skjedd.

Treningskampen mellom Sandefjord og Leeds spilles som planlagt tirsdag. Her jubler Alexander Gabrielsen etter eliteseriekampen mellom Sandefjord og Hønefoss på Komplett.no arena i Sandefjord forrige sesong. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
Treningskampen mellom Sandefjord og Leeds spilles som planlagt tirsdag. Her jubler Alexander Gabrielsen etter eliteseriekampen mellom Sandefjord og Hønefoss på Komplett.no arena i Sandefjord forrige sesong. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Treningskampen mellom Sandefjord og Leeds spilles som planlagt tirsdag, skriver VG.

Arbeidende styreleder Gunnar Bjønness i Sandefjord Fotball sier klubben skal ha ytterligere et møte før avgjørelsen tas, men hvis de ikke mottar føringer fra høyere hold, vil kampen bli spilt som planlagt.

- Den vil bli gjennomført i respekt for det som har skjedd, og i en ordentlig atmosfære, sier Bjønness til VG.

Idrettspresident Børre Rognlien sier det er et mål at normal aktivitet skal gjenopptas denne uken, men at det er opp til arrangørene selv å avgjøre når tidspunktet er det rette.

- Det er vanskelig å gi sentrale direktiver, for det er lokalsamfunnene selv som har best utgangspunkt for å avgjøre om det er riktig å avholde arrangementene, sier Rognlien.

(NTB)