Sandefjord opprettholder protest etter annullert scoring

NFF avgjør om kampen spilles på nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sandefjord har sendt tilleggsbemerkninger til sin egen protest i forbindelse med søndagens annullering av 2-0-målet i Tromsø-kampen.

Det bekrefter Sandefjords daglige leder Per Ketil Berg til Dagbladet.

- Protest opprettholdes. Vi kommer med mer info senere, sier Berg til Dagbladet.

Nå er det opp til Norges Fotballforbund (NFF) om kampen skal spilles på nytt eller ikke.

«SF har i dag besluttet å opprettholde protesten i forbindelse med annullering av 2-O målet til Kjell Rune Sellin i kampen mot Tromsø og har i sakens anledning sendt inn en tilleggsbemerkning til NFF», skriver Sandefjord i en pressemelding.

«Hovedgrunnen til opprettholdelse av protesten er at det ikke var hjemmel for å omgjøre målet. Godkjennelse av scoringen var endelig og gyldig etter spillereglene. Omgjøringen var uriktig og ikke hjemlet i spillereglene».

På stillingen 1-0 tre minutter ut i 2. omgang scoret Kjell Rune Sellin det alle trodde var 2-0-målet. Det gikk nesten ett minutt før dommeren Ola Hobber Nilsen valgte å annullere målet på grunn av offside. Det gjorde han etter å ha rådført seg med assistenten sin. Da hadde målet blitt vist på storskjerm og publikum reagert på at scoringen var tvilsom. Kampen endte for øvrig med 1-1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.