Sandefjord på topp

Runar trenger stemmer. Stem på din klubb nå.

(Dagbladet.no): I eliteserien for menn er det to lag fra samme by, Sandefjord og Runar. Lagene ligger på hver sin side av tabellen, med Sandefjord på topp med 12 poeng og Runar i bunnen med to poeng.

I kampen om klubben i mitt hjerte er stillingen nesten lik. Sandefjord har 90 stemmer, mens Runar har 58 stemmer. Samsvarer dette med antall publikummere, eller har de flere tilhengere der ute?

Gå inn og stem på klubben i ditt hjerte. Kanskje kan Runar stå som seierherre neste fredag, eller blir det Sandefjord som stikker av med seieren i hvalfangstbyen?

Status

Status for de forskjellige gruppene var i morgentimene som følger:

«Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer:» NTNUI leder med 1661 stemmer og Oslostudentenes IK med 974 stemmer.

«Fleridrettslag med under 500 medlemmer:» På førsteplass ligger Dalselv IL med 337 stemmer, med fjorårets vinner Hemnes IL på andreplass med 296 stemmer.

«Spesialidrettslag med mer enn 100 medlemmer:» Brann ligger på en foreløpig sikker førsteplass med 3250 stemmer, med Rosenborg og Vålerenga på andre og tredje, med henholdsvis 2609 og 2467 stemmer.

JUBEL: Sandefjord jubler over NM-gull. Kan de neste fredag juble over å ha fått flere stemmer enn Runar? Foto: SCANPIX
JUBEL: Sandefjord jubler over NM-gull. Kan de neste fredag juble over å ha fått flere stemmer enn Runar? Foto: SCANPIX Vis mer

«Spesialidrettslag med under 100 medlemmer:» Skruknott FK leder fortsatt med 1075 stemmer, mens Vembli FK fortsatt ligger på andreplass med 707 stemmer.

Slik er gruppene delt inn:

Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer: I fjor var det Brodd IL som vant denne klassen, og kunne innkassere 100 000 kroner. Har du lyst til å skaffe din klubb sportsutstyr for 100 000 kroner, eller kanskje dere kommer på andre plass og får sportsutstyr for 25 000 kroner. Stem nå!

Fleridrettslag med under 500 medlemmer: I fjor var det Hemnes IL som stakk av med seieren. Kan de vinne i år, eller blir det din klubb som vinner sportsutstyr for 75 000 kroner?

Spesialidrettslag med mer enn 100 medlemmer: Dette er klassen for de mest populære publikumslagene. Regjerende mester er Vålerenga Fotball. Og med seier i fjor, og seriegull i år, er det på tide noen andre tar førsteplassen.

Brann ligger godt an, sammen med Rosenborg, og kan vinne sportsutstyr for henholdsvis 50 000 og 25 000 kroner

Spesialidrettslag med under 100 medlemmer: Her er klubbene som gjerne driver med nye spennende idrettsgrener, selv om fjorårets vinner var kameratgjengen fra Bergen, FK Godfoten, som spiller fotball i de nedre divisjoner.

I år er det en annen kameratgjeng som ligger godt an, nemlig fotballklubben Skruknott. Er det de som vinner sportsutstyr for 25 000 kroner, og hvem kommer på andreplass og innkasserer 10 000 kroner i utstyr?

I tillegg til vinnerne vil vi gi premiesjanser til alle klubber som klarer å skaffe seg over 100 stemmer. Adidas gir utstyr for 20 000 kroner til tre av disse klubbene.

Og hva med den nye VM-ballen? Rett etter avstemningen presenterer Adidas den nye VM-ballen som skal brukes i Tyskland til sommeren. Vi velger derfor ut en fotballklubb som får 20 000 kroner til å skaffe seg disse ballene.

Stem på din klubb, NÅ!

RUNAR Einar Sand Koren kan gi fra seg ballen, men må snake flere stemmer.
SANDEFJORDS STOLTHET: Kenneth Klev jubler for kongepokalen.