Sandefjord seriemester, Tromsø må vente på festen

3-1 i toppkampen.

BLÅ TRIUMF:  Kjell Rune Sellin (til venstre) scoret Sandefjords andre mål da laget slo Tromsø i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BLÅ TRIUMF: Kjell Rune Sellin (til venstre) scoret Sandefjords andre mål da laget slo Tromsø i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

* Sandefjord - Tromsø 3-1 (1-1)

SANDEFJORD (Dagbladet ): Sandefjord sikret seg i kveld seriemesterskapet i 1. divisjon etter 3-1 i toppkampen mot Tromsø.

Lars Iver Strand, Kjell Rune Sellin og Pål Alexander Kirkevold scoret målene. Sandefjord skrev samtidig historie. Laget har aldri blitt seriemester tidligere.

Tromsø kunne rykket opp i Tippeligaen med seier på Komplett.no Arena, og slått følge med Sandefjord. Slik gikk det ikke.

Men muligheten er fortsatt god. Med to runder igjen å spille, ligger laget fire poeng foran Kristiansund og Fredrikstad.

- Dette er helt fantastisk, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen etterpå.

- Jeg er stolt, fortalte Lars Iver Strand.

Favoritt på oddsen Selv om det var en toppkamp, var Sandefjord favoritt på oddsen til Norsk Tipping. En hjemmeseier ga 2,40 på langoddsen, mens for Tromsø fikk du pengene igjen 2,65 ganger.

Sandefjord hadde ikke tapt på 25 seriekamper.

På forhånd håpet trener Lars Bohinen at 5000-6000 tilskuere skulle komme til Komplett.no Arena. Så mange var det ikke. Men det milde høstværet borget for en hyggelig fotballkveld for de 3198 personene som kom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer