Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord-spiller hjalp Oustorp etter beinbruddet

Geir Jomaas er lege.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Drammen-veteran Geir Oustorp (34) brakk begge beina i leggen tvers av da lagkamerat Glenn Solberg falt baklengs på ham under kampen mot Sandefjord i går kveld.

Trolig betyr skaden slutten på karrieren.

DHKs fysioterapeut Tron Hempel sier til Drammens Tidende at planen til Oustorp var å spille en siste sesong sammen med Glenn Solberg og Frode Hagen før han la opp. Den sesongen er i alle fall over nå.

- Han må selv svare på dette, men jeg går ut ifra at han avslutter nå. Derfor er det så sørgelig at det skjer på denne måten. Forferdelig trist, sier Hempel.

Fikk Sandefjord-hjelp

Fysioterapeut Hempel gir skryt til motstander Sandefjords naprapat Per Thomas Mørk og playmaker Geir Jomaas, som tidligere spilte i Drammen, for innsatsen de gjorde for Oustorp på banen. Jomaas er lege av yrke, og hjalp til å minimere effekten av den stygge skaden.

- Han fikk blant annet rettet opp foten. Det var helt nødvendig, og gjorde jobben enklere for kirurgen, sier Hempel.

Etter å ha fått hjelp av Sandefjord-duoen på banen, ble Oustorp kjørt til sjukehus og operert.

STYGT BRUDD: Ifølge Nettavisen måtte en tilskuer bæres ut av Drammenshallen etter å ha sett beinbruddet til Geir Oustorp i går kveld. Foto: TV2
STYGT BRUDD: Ifølge Nettavisen måtte en tilskuer bæres ut av Drammenshallen etter å ha sett beinbruddet til Geir Oustorp i går kveld. Foto: TV2 Vis mer

Drammen melder på sin hjemmeside at ankelleddet kom uskadd fra uhellet, men at frakturen på begge bein i leggen er «noe komplisert».

Vil ha Oustorp tilbake

Jomaas var lei seg på Oustorps vegne.

- Dette var trist. Jeg skal sende ham en SMS senere i kveld, sa Jomaas til Sandefjords Blad like etter kampslutt.

Daglig leder i Drammen HK, Svein Erik Bjerkrheim, sier han vil prøve å overtale Oustorp til å komme tilbake på håndballbanen etter skaden.

- Jeg skal si til Geir at jeg er blitt operert 17 ganger mer enn ham. Jeg skal nok motivere ham opp igjen, sier Bjerkrheim.

HJALP TIL: Sandefjord-spiller Geir Jomaas er lege, og hjalp til å stabilisere beinet til Oustorp etter uhellet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!