SCORET: Kristoffer Normann Hansen (liggende) kom inn for Sandefjord og puttet ballen i mål for andre kamp på rad. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SCORET: Kristoffer Normann Hansen (liggende) kom inn for Sandefjord og puttet ballen i mål for andre kamp på rad. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Sandefjord-spiller om Zlatan-kopi: - Ikke for vane å score slike mål

Normann Hansen med nettkjenning for andre kamp på rad.

• Strømsgodset - Sandefjord 3-2 (3-1)

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Forrige serierunde ble Kristoffer Normann Hansen (20) matchvinner for Sandefjord mot Sarpsborg 08 med sitt første touch på ballen. Borte mot Strømsgodset leverte 20-åringen igjen varene som innbytter.

Med et frekt hælspark reduserte Normann Hansen til 3-2 på overtid. Det gjorde sluttminuttene mer spennende enn hjemmepublikummet ønsket seg.

- Det er et innlegg fra Erik Mjelde. Jeg rekker ikke å snu meg, så får jeg en hæl på den i stedet. Så går den på heldig vis forbi Espen Bugge Pettersen og i mål, forteller Normann Hansen til Dagbladet og smiler.

Zlatan-kopi Kantspilleren scoret seks mål for Sandefjord i første divisjon i fjor. I går minnet hans andre mål i Tippeligaen 2015 om noe svenske Zlatan Ibrahimovic kunne gjort.

- Har du for vane å score slike mål?

- He-he. Nei, det er ikke helt vanlig.

- Var det litt Zlatan over det?

- Ja, kanskje. Dessverre kom målet litt for seint, sier Normann Hansen som ikke lenge etter scoringen måtte konstatere at dommer Espen Berntsen blåste av oppgjøret på 3-2 til Strømsgodset.

Vil starte I sin første sesong på Norges øverste nivå står Normann Hansen nå med to mål på tre innhopp, men har fremdeles til gode å starte en kamp.

Etter matchvinnerscoringen mot S08 sist uke innrømmer Normann Hansen at han var skuffet over å ikke bli satset på fra start mot Strømsgodset av trener Lars Bohinen.

- Man er alltid skuffa når man ikke starter. Jeg håper å starte hver kamp, men det er opp til Lars å ta ut laget. Jeg har hatt to gode innhopp nå. Jeg håper Lars også ser det og tar det med i vurderingen, sier Normann Hansen, som har spilt i Sandefjord siden 2010.

Bohinen er naturlig nok fornøyd med det unggutten har vist de siste kampene, men kan ikke garantere ham startplass hjemme mot Viking førstkommende torsdag.

- He-he. Jeg skal ikke si det nå. Men han kan i alle fall ikke gjøre mer enn han har gjort, sier Bohinen og smiler.

HÅPER Å STARTE NESTE KAMP: Normann Hansen har scoret to mål på bare tre innhopp så langt denne sesongen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
HÅPER Å STARTE NESTE KAMP: Normann Hansen har scoret to mål på bare tre innhopp så langt denne sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer