Sandefjord-styret gir Thodesen full støtte

Trosser spillernes evaluering.

(Dagbladet.no): Styret i Sandefjord Fotball uttrykte full støtte til klubbens hovedtrener Tor Thodesen på en pressekonferanse i ettermiddag, melder Sandefjords Blad.

Sandefjord rykket ned til 1. divisjon etter å ha endt helt sist i Tippeligaen i år.

Tidligere i dag skrev lokalavisa at 15 av 19 spillere i Sandefjord Fotball ikke lenger ønsker å fortsette med Tor Thodesen som trener. Det var ifølge avisa resultatet av spillernes evaluering av sesongen i forrige uke.

Ansetter ny sportslig leder

Klubbledelsen innrømmet at sesongen ikke har vært god, og at evalueringen - blant annet spillernes tilbakemeldinger - viste at det er mye som må rettes på.

Blant endringene som skal gjøres, er ansettelsen av en ny sportslig leder.

NRK Vestfold rapporterer fra pressekonferansen at Thodesen hadde lest gjennom tilbakemeldingene fra spillerne i går og fant mye positivt å bygge videre på.

Et av punktene spillerne angivelig skal ha vært misfornøyd med, var at det ble trent for hardt inn mot kampene.

FÅR STØTTE: Styret i Sandefjord Fotball ønsker å fortsette med Tor Thodesen som trener, opplyste de på en pressekonferanse i ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
FÅR STØTTE: Styret i Sandefjord Fotball ønsker å fortsette med Tor Thodesen som trener, opplyste de på en pressekonferanse i ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

- Mindre trening blir det i hvert fall ikke, lovet Thodesen ifølge NRK Vestfold.

Førte Sandefjord opp i 2005

Tor Thodesen har vært hovedtrener i Sandefjord Fotball siden 2005. Tidligere har han trent Norheimsund og vært assistenttrener i Brann og Flora Tallinn under Teitur Thordarson.

I 2005 førte han Sandefjord til opprykk til Tippeligaen. Fjorårssesongen endte med en niendeplass i Tippeligaen og tap for Fredrikstad i cupfinalen.

7. oktober i år ble det klart at Sandefjord spiller i Adecco-ligaen neste år. Laget endte helt sist i Tippeligaen, ti poeng bak Start på plassen over.

Thodesen ble så seint som i fjor kåret til årets trener av sine kolleger i Norsk Fotball-Trenerforening.

Sandefjord-styret gir Thodesen full støtte