Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord tapte knepent i Mesterligaen

Stygg bom ødela mot Gummersbach.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandefjord var fullt på høyde med et av verdens beste håndballag, men tapte mesterligaoppgjøret mot tyske Gummersbach 35-37 etter en stygg bom i sluttsekundene.

Vestfoldlaget fikk en dårlig start på kampen og kom tidlig under med 0-4 og 1-5, men spilte etter hvert på seg selvtillit og var à jour på 30-30.

Sandefjord rotet akkurat litt for mye til å detonere en bombe i mesterligakampen i Jotunhallen. Det tyske topplaget Gummersbach utnyttet de minste feil til sin fordel, men var heldig da Geir Jomaas hadde en eventyrlig mulighet til å utligne til 36-36 med 30 sekunder igjen å spille.

Skuddet traff imidlertid stambeinet på tyskernes målvakt. Gjestene plukket opp returen og kontret inn kampens siste mål.

- Det er de personlige feilene de siste fem, ti minuttene som avgjør. Vi brant to store muligheter da vi hadde mulighet til å få kontakt. Det ville vært deilig å ha tatt ett poeng mot et så bra lag, men uansett er det et skritt i riktig retning, sa trener Øystein Havang til NTB.

Eivind Ellingsen var strålende og scoret ti mål for Sandefjord.

I den andre kampen i gruppe F vant Celje 33-30 mot islandske Fram Reykjavik. Gummersbach topper tabellen med full pott etter fire kamper, to poeng foran Celje.

Sandefjord har to poeng og Fram ingen. De to siste må nok nøye seg med å gjøre opp om tredjeplassen som gir spill i cupvinnercupen.

STOR, MEN LITT FOR LITEN: Anført av Eivind Ellingsen var Sandefjord nær å smelle en skikkelig bombe i mesterligaoppgjøret mottyske Gummersbach i kveld. En bom i sluttsekundene vippet kampen i bortelagets favør. Foto:Scanpix
STOR, MEN LITT FOR LITEN: Anført av Eivind Ellingsen var Sandefjord nær å smelle en skikkelig bombe i mesterligaoppgjøret mottyske Gummersbach i kveld. En bom i sluttsekundene vippet kampen i bortelagets favør. Foto:Scanpix Vis mer

(NTB)