Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord til finalen med et nødskrik

Mens Haugaland slo Kragerø lett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haugaland og Sandefjord vant sine respektive semifinaler, og er dermed klare for NM-finalen i håndball for menn 30. desember.

Haugaland hadde få problemer med å slå ut Kragerø hjemme i Haugesund onsdag. Anført av Gustaf Samuelsson, Arnt Inge Vorre og Aleksandar Medjedovic hadde hjemmelaget god kontroll på et heller tafatt Kragerø-lag.

Til pause ledet Haugaland 17-9. Den andre omgangen ble en ren formalitet for hjemmelaget, som sluttet på 38-24 foran 901 elleville tilskuere i Haraldshallen. Med seieren er Haugaland klare for sin første cupfinale i håndball.

I det andre oppgjøret ble det atskillig tettere i Framohallen. Fyllingen startet best, men slapp Sandefjord innpå midtveis i første omgang. Mot slutten av omgangen kom de igjen inn i kampen og ledet 16-14 til pause.

Fyllingen åpnet også den andre omgangen best. De ledet 24-20, men da våknet de regjerende mesterne og viste styrke i sluttfasen.

Geir Jomaas utliknet til 25-25, og 40 sekunder før slutt sørget Håvard Augensen for at det blir ny cupfinale for Sandefjord. Sandefjord vant 26-25.

(ANB)

<B>SANDEFJORD-JUBEL:</B> Sandefjord slo Fyllingen 26-25 og kunne juble for finaleplass. Dette bildet er imidlertid fra en seier over Drammen.
Hele Norges coronakart