Sandefjord tilbyr Nordlie jobb

- Sannsynligvis gir vi Tom Nordlie et trenertilbud, sier Sandefjord-leder Øivind Allum til Dagbladet.no. Nordlie ser på klubben som en interessant utfordring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sandefjord og Nordlie har hatt to møter. I helga så Nordlie gamleklubben Vålerenga slå 1. divisjonslaget Sandefjord 4-2 i Sandefjord. Nå kan det se ut som det blir hyppige Sandefjord-turer for Nordlie.

- Sannsynligvis gir vi han et tilbud. De møtene vi har hatt har vært positive, sier daglig leder i Sandefjord Øivind Allum.

Partene har snakket både sportslig satsing og økonomi på møtene. Selv om Nordlie aller helst ville kommet tilbake til en Tippeliga-klubb ser han på Sandefjord som en stor utfordring.

- Jeg synes at SF minner litt om sånn Odd var da jeg tok over. Begge klubbene selger seg bevisst på at de holder til i attraktive områder. I tillegg satser begge klubbene på å utvikle unge spillere, sier Tom Nordlie til Sandefjords Blad.

Nordlie bor i Skien og får dermed kort vei til jobb.

Sandefjord skal ha et styremøte i ettermiddag. Der blir det trolig bestemt å tilby Nordlie en toårskontrakt.

Allum tror ikke pengene skal stoppe en avtale.

- Det kommer jo an på om vi prioriterer dette og det har vi bestemt oss for at vi vil, sier Sandefjord-lederen til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer