Sandefjord tilbyr Nordlie jobb

- Sannsynligvis gir vi Tom Nordlie et trenertilbud, sier Sandefjord-leder Øivind Allum til Dagbladet.no. Nordlie ser på klubben som en interessant utfordring.

Sandefjord og Nordlie har hatt to møter. I helga så Nordlie gamleklubben Vålerenga slå 1. divisjonslaget Sandefjord 4-2 i Sandefjord. Nå kan det se ut som det blir hyppige Sandefjord-turer for Nordlie.

- Sannsynligvis gir vi han et tilbud. De møtene vi har hatt har vært positive, sier daglig leder i Sandefjord Øivind Allum.

Partene har snakket både sportslig satsing og økonomi på møtene. Selv om Nordlie aller helst ville kommet tilbake til en Tippeliga-klubb ser han på Sandefjord som en stor utfordring.

- Jeg synes at SF minner litt om sånn Odd var da jeg tok over. Begge klubbene selger seg bevisst på at de holder til i attraktive områder. I tillegg satser begge klubbene på å utvikle unge spillere, sier Tom Nordlie til Sandefjords Blad.

Nordlie bor i Skien og får dermed kort vei til jobb.

Sandefjord skal ha et styremøte i ettermiddag. Der blir det trolig bestemt å tilby Nordlie en toårskontrakt.

Allum tror ikke pengene skal stoppe en avtale.

- Det kommer jo an på om vi prioriterer dette og det har vi bestemt oss for at vi vil, sier Sandefjord-lederen til Dagbladet.no.

Hvis Nordlie tar over som trener er tanken å gjøre dagens trener, Trond Skrede, til sportssjef.

I tillegg til Sandefjord er Nordlie i kontakt med noen andre klubber, Bodø/Glimt er blant disse.