Sandefjord vil ha målet godkjent. Har levert klage til NFF

- Krever at det ikke annulleres.

(Dagbladet): Sandefjord har i dag sendt en formell klage til Norges Fotballforbund (NFF) etter å ha fått en scoring annullert mot Tromsø i går kveld.

Det melder NRK.

- Vi krever at målet ikke annulleres. Det er på bakgrunn av vurderingen av annulleringen, som tilsynelatende er gjort på en magefølelse, sier Sandefjords daglige leder Per Ketil Berg til statskanalen.

Bekrefter protest Espen Auberg, seksjonsleder for den juridiske avdelingen i NFF, bekrefter at de har motatt en protest.

- Den går ut på at de mener dommeravgjørelsen var feil, og at 2-0-målet skal bli stående, sier Auberg til Dagbladet.

Nå skal NFF se nærmere på situasjonen. Først skal det gås gjennom protesten og hentes inn forklaring fra partene. Så blir saken behandlet i doms- og sanksjonsutvalget. En avgjørelse kan komme om et par dager.

- Etter regelverket, er det i utgangspunktet omkamp som blir resultatet hvis Sandefjord får medhold, forklarer Auberg.

Sandefjord, som har slitt i ligaen i år, tok hjem ett poeng mot Tromsø i går. Lars Bohinens menn spilte 1-1, men fikk en 2-1 scoring annullert. Der kan de ha gått glipp av tre særdeles viktige poeng.

- Ydmyke om avgjørelsen er feil Målet ble først godkjent, før dommer Ola Hobber Nilsen diskuterte med dommerteamet og ombestemte seg.

- Det er en veldig spesiell situasjon, og jeg har ikke opplevd maken tidligere, sier Berg til NRK.

- Vi har mulighet til å gå tilbake på det, og velger å gjøre det. Vi følte oss sikre på at vi hadde gjort en feil, men er selvfølgelig veldig ydmyke om vi har tatt en feil avgjørelse der, sa Nilsen til Dagbladet i går kveld.

Dagbladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med verken Per Ketil Berg eller dommersjef Terje Hauge mandag morgen.