Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandefjord vil jage vekk FFK-supportere

Frykter bråk i billett-køen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen risikerer folk fra Fredrikstad å bli jaget vekk fra Sandefjord.

I Sandefjord er man redd FFK-supportere snapper opp cupfinalebilletter som de blå er tildelt. De truer med å vise bort Fredrikstad-folk som forsøker å skaffe seg billett. 

Daglig leder i Sandefjord Fotball, Øystein Ulsnæs, håper at FFK-tilhengere dropper turen til Sandefjord torsdag der 1000 billetter blir lagt ut for salg.

- Det verserer rykter om at folk skal over hit for å skaffe seg billetter, og det mener vi at er direkte uspiselig. Vi håper at folk tar til fornuft, det vil bli opptøyer her hos oss hvis dette skulle skje, sier han til NRK Østfold.

- Det er blitt opplyst overalt at vi ikke ønsker Fredrikstad-folk i denne køen, og da er det rimelig klart at vi tar bort silkehanskene og blir tøffere. Man bør ha med seg legitimasjon og samtidig vise hvor man kommer fra, sier han.

(NTB)

UØNSKET I SANDEFJORD: Glade FFK-supportere satt i billettkø i Fredrikstad i helga. Nå advares FFK-fansen mot å vise seg i Sandefjord når cupfinalemotstanderen starter sitt billettsalg i morgen. Foto: Scanpix
UØNSKET I SANDEFJORD: Glade FFK-supportere satt i billettkø i Fredrikstad i helga. Nå advares FFK-fansen mot å vise seg i Sandefjord når cupfinalemotstanderen starter sitt billettsalg i morgen. Foto: Scanpix Vis mer