Sandefjord vurderer å trekke protesten etter dommertabben i Tromsø

Frist kl. 12 i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ledelsen i Sandefjord Fotball sitter akkurat nå i møter der de diskuterer hva de skal gjøre med protesten de leverte etter 1-1-kampen mot Tromsø i helga.

Begge klubber har fått frist til kl. 12 i dag med å sende inn sine tilleggsargumenter i saken, men daglig leder Per Ketil Berg sier til Dagbladet at det også er et alternativ å trekke protesten.

- Ja, vi vurderer det også. Det er to sannsynlige utfall dersom vi følger opp protesten, det er at den blir avvist, eller at det blir omkamp. Dersom det blir omkamp kan vi ta tre poeng, ja, men vi kan også miste ett. Det er den sportslige siden ved det, sier han.

- Samtidig handler dette også om økonomi, for en omkamp betyr at vi må finansiere en ny tur for hele troppen til Tromsø. Alle disse vurderingene har vi valgt å være åpne om innad i klubben. Men akkurat nå er vi innstilt på å holde fast ved protesten, sier Berg.

Magefølelse Dommer Ola Hobber Nilsen godkjente målet Kjell Rune Sellin satte inn fra kloss hold tre minutter ut i andre omgang på Alfheim, men ombestemte seg og dømte offside etter å ha diskutert med sine assistenter. Da hadde det gått mange sekunder, og målet hadde blitt vist i reprise på storskjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.