Sandefjords farvel med eliten

Men Thodesen frykter ikke sparken etter at Tippeliga-lyset ble slukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet.no): Strømsgodset - Sandefjord 4-0.

Sandefjords spinkle håp om fornyet kontrakt hang i en tynn tråd før avspark på Marienlyst. Etter 90 minutter med fotball i Drammen må laget fra hvalfangerbyen venne seg til tanken på at det blir Adeccoliga-spill på Komplett.no Arena i 2008.

Tor Thodesen tok nedrykket med fatning, men er forsiktig når han blir spurt om han er rett mann til å få Sandefjord tilbake i Tippeligaen.

- Det eneste jeg vil si noe om det er at jeg har kontrakt til 2009, og det forholder jeg meg til. Man lever alltid med en risiko ved å være fotballtrener, men jeg har ikke fått noen indikasjoner på at det er overhengende, selv om man aldri vet i fotball, sier Thodesen.

Thodesen vil ikke spekulere i hva som har gått galt denne sesongen, og sier at man først skal begynne å evaluere og forberede seg mot neste sesong når de tre resterende kampene er ferdigspilt. Han vil ikke være med på at Sandefjord ikke har noe mer å spille for denne sesongen:

- Det betyr noe hver gang man konkurrerer, og det er viktig for oss å fremstå som et godt fotballag i de tre kampene som er igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer