TALENT: Sander Berge fra Vålerenga er kåret til Årets unge talent i eliteserien fotball, melder Norsk Toppfotball. Han fikk 68 prosent av stemmene.
<div></div><div>
&nbsp;Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix</div>
TALENT: Sander Berge fra Vålerenga er kåret til Årets unge talent i eliteserien fotball, melder Norsk Toppfotball. Han fikk 68 prosent av stemmene.
 Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
Vis mer

Fotball:

Sander Berge ble Årets unge talent i Tippeligaen

VIF-spiller til topps.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sander Berge fra Vålerenga er kåret til Årets unge talent i eliteserien fotball, melder Norsk Toppfotball. Han fikk 68 prosent av stemmene.

Øvrige nominerte til prisen for beste spiller født etter 31/12 1996 var Rafik Zekhnini (Odd) og Jens Petter Hauge (Bodø/Glimt).

– Det er veldig stort og en stor anerkjennelse å få en så gjev pris som dette. Det er såpass mange gode unge spillere. Det å få denne prisen er jeg stolt av og noe jeg tar med meg videre, sa Berge ifølge toppfotball.no da han fikk prisen.

Øvrige priser i regi av Norsk Toppfotball deles ut søndag på aktuelle arenaer i siste serierunde i eliteserien. Det gjelder Åres keeper, Årets forsvarsspiller, Årets midtbanespiller, Årets angrepsspiller, Årets trener, Årets dommer og ikke minst Årets spiller.

Kåringen har skjedd gjennom en publikumsavstemning, en avstemning blant kapteiner i eliteserien og 1. divisjon og en i en ekspertjury, som hver utgjorde 1/3 av totalsummen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer