Sander Sagosen ferdig i Kiel sommeren 2023

Den norske stjernespilleren skriver ikke under ny kontrakt.

FERDIG: Sander Sagosen har halvannet år igjen i tysk Bundesliga. Foto: Sergei Grits/AP/NTB
FERDIG: Sander Sagosen har halvannet år igjen i tysk Bundesliga. Foto: Sergei Grits/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håndballklubben Kiel bekrefter i en pressemelding at Sander Sagosen er ferdig i klubben sommeren 2023.

- Vi forstår valget til Sander, selvfølgelig, selv om planen var å ha Sander her lenge, sier klubbdirektør Viktor Szilágyi til klubbens nettsider.

Klubben har ikke lagt skjul på at den har tilbudt Sagosen en ny kontrakt og ønsker å beholde sin stjernespiller, men nå kommer det fram at nordmannen er ferdig når kontrakten går ut.

- Magefølelsen min bestemmer. Jeg har ennå ikke bestemt meg. Jeg må selvfølgelig gjøre det snart. Av respekt for prosjektet i Norge må jeg si nei til dem snart hvis jeg ikke vil. Og det gjelder også Kiel, slik at de eventuelt har de beste mulighetene til å finne en ny spiller. Jeg vil spille med åpne kort, sa Sagosen for to uker siden.

NRK og TV 2 har tidligere skrevet at Sagosen blir Kolstad-spiller. Søndag er det innkalt til pressekonferanse i Kolstad Arena, der det er ventet presentasjon av en rekke stjerner som skal spille for den norske håndballklubben.

Kolstad har varslet en storsatsing der laget ønsker å dominere i norsk og europeisk håndball. Planen er ifølge TV 2 å få inn fem-seks forsterkninger foran neste sesong, slik at klubben kan sikre seg mesterligaplass før den henter Sagosen hjem til Trøndelag i 2023.

Kiels sportsdirektør har tidligere vært kritisk til hvordan Sagosen er trukket inn i Kolstad-prosjektet, skriver NTB.

Sagosen kom til Kiel sommeren 2020 fra den franske storklubben Paris Saint-Germain.

P.S. Fredag melder også Flensburg-Handewitt at Magnus Abelvik Rød er ferdig sommeren 2023 når kontrakten hans går ut, mens SC Magdeburg melder at Magnus Gullerud er ferdig etter inneværende sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer