Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sander Sagosen syk og isolert før Frankrike-duell

Sander Sagosen er syk og isolert under EM-oppkjøringen med håndballgutta. Torsdag skal Norge møte Frankrike, men det er høyst usikkert om Sagosen blir med.

SYK: Sander Sagosen. Foto: NTB Scanpix
SYK: Sander Sagosen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GARDERMOEN (Dagbladet/NTB): Den store norske stjernespilleren pådro seg en ankelsmell en uke før jul, men ble skadefri. Nå har han blitt syk, skriver NTB.

22-åringen ble sendt rett på hotellrommet etter ankomst til Norge. Han var ikke med på presseseansen på Gardermoen tirsdag, og det vil bli gjort en vurdering om han reiser sammen med laget til Frankrike igjen eller ikke, skriver NTB.

- Sander meldte seg syk i morges med halsbetennelse, opplyser landslaget, som håper på å få den norske stjernespilleren klar i løpet av få dager

Sagosen har spilt seg inn som en markant spiller fro Paris St. Germain i løpet av seks måneder i klubben.

PSG er klar for hovedrunden i Champions League og per i dag favoritt til å vinne hele mesterligaen. Den avgjøres med en finalehelg i Köln i mai.

Tøff

Norge møter Frankrike (torsdag), Danmark (lørdag) og Egypt (søndag) i en ny utgave av Golden League. Turneringen spilles i Rouen og Paris.

Norge EM-åpner med et smell mot Frankrike fredag neste uke. Det er av mange ansett som en «finale». Lagene møttes i VM-finalen i fjor, hvor det ble fransk seier.

Favoritt

Så venter Hviterussland og Østerrike på det norske laget, begge kamper der Norge vil være kjempefavoritt. De tre lagene som avanserer tar med seg poeng og målforskjell videre fra puljespillet.

I hovedrunden av EM venter så lag fra gruppen med vertsnasjon Kroatia, Sverige, Serbia og Island.

EM spilles i perioden 12. - 28. januar med medaljekamper i Zagreb.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!