Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandnes ferdig som daglig leder i Vålerenga

Tidligere Klanen-medlem overtar jobben.

FÅR NYE ARBEIDSOPPGAVER: Stig-Ove Sandnes får hovedansvaret for arbeidet med Vålerengas nye stadion. Her under grunnsteinsnedleggelsen på Velodromtomta på Valle på klubbens 102-årsdag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FÅR NYE ARBEIDSOPPGAVER: Stig-Ove Sandnes får hovedansvaret for arbeidet med Vålerengas nye stadion. Her under grunnsteinsnedleggelsen på Velodromtomta på Valle på klubbens 102-årsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dagbladet får opplyst at Stig-Ove Sandnes slutter som daglig leder i Vålerenga. Fra og med 1. februar overtar det tidligere styremedlemmet i supporterklubben Klanen Morten Nydal jobben.

Samtidig går Sandnes over i en stilling som administrerende direktør i Vålerenga kultur- og idrettspark, som er selskapet som er ansvarlig for byggingen av klubbens nye stadion.

Vålerengas administrasjon skal ha blitt orientert om endringene etter et styremøte sist fredag.

Offentliggjøres i dag Styreleder i Vålerenga Fotball Elite, Thomas Neby Baardseng, ønsker ikke å kommentere Dagbladets opplysninger.

- Det har jeg ikke noen kommentar til akkurat nå. Når vi er klare, vil vi komme med en kommentar, sier Neby Baardseng.

Etter det Dagbladet kjenner til vil Vålerenga offentliggjøre nyheten på klubbens nettsider i løpet av dagen.

Nydal bekrefter I ettermiddag bekrefter imidlertid Nydal at han blir ny daglig leder i klubben.

- Ja, det stemmer. Det er selvfølgelig en veldig spennende og krevende jobb som jeg gleder meg veldig til å begynne i. Jeg har jo vært Vålerenga-patriot i mange år. Jeg har sittet i styret i Klanen i mange år og sitter også i styret i klubben nå. Vi går inn i en ekstremt spennende periode som jeg gleder meg til å lede Vålerenga i, sier Nydal til Dagbladet.

Han forteller at det var Sandnes selv som ikke lenger ønsket å være daglig leder i klubben.

- Han har lyst til å gjøre noe annet enn å være daglig leder i Vålerenga, og det har vi fått til. Det er veldig viktig for oss å beholde kompetansen han har i familien. Han er desidert best egnet til å lede selskapet med stadionet, sier Nydal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media