INGEN STØTTE: Sandnes Ulf mener klubber som ikke følger reglene kan takke seg selv. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
INGEN STØTTE: Sandnes Ulf mener klubber som ikke følger reglene kan takke seg selv. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

Sandnes Ulf kan ende opp med å beholde plassen på bekostning av Hønefoss

- Det vil ikke gi oss noen bismak, sier styreleder.

(Dagbladet): I kveld ble det altså kjent at Hønefoss blir trukket ett poeng i Tippeligaen. En avgjørelse som kan vise seg å bli skjebnesvanger for laget som er i bunnstriden med to kamper igjen å spille. Sandnes Ulf ligger for øyeblikket på kvalifiseringsplass, og styreleder Stig Ravndal tror dette kan få betydning for utfallet.

- For oss betyr det at om vi slår Strømsgodset på fredag så er vi forbi Hønefoss. De skal ha Rosenborg og Molde i de to siste kampene, og vi skal møte Aalesund. Sjansen er da stor for at vi beholder plassen. Jeg tror ikke Hønefoss tar flere poeng. Vi har hele tiden sett på Sogndal som den største konkurrenten, men de møter Stabæk til helga, sier Stig Ravndal til Dagbladet.

Vil dette poengtrekket gi en liten bismak om dere skulle beholde plassen på bekostning av Hønefoss som følge av dette poengtrekket?

- Det snakkes alltid om situasjoner hvor lag blir trukket poeng. Jeg husker at vi beholdt plassen i Adeccoligaen fordi Follo ikke fikk lisens grunnet dårlig økonomi. Vi har alltid fått høre at vi beholdt plassen på grunn av det. Dette har vi ikke brydd oss om, og det er tilsvarende dette med Hønefoss. Odd Grenland har også mistet ett poeng i år. Vi har sett at det er like betydningsfullt å følge lover og regler som det er å ta poeng, sier Ravndal.

- Syns du poengtrekket er strengt?

- Jeg har ikke tenkt så mye på det. Vi diskuterte dette da det kom fram i sommer at de hadde brukt han keeperen. Vi trodde aldri at de ville få noen straff. Jeg hadde helt glemt situasjonen før jeg leste om det i kveld. Det kom veldig overraskende på meg. Men vi må bare gjøre jobben vår selv. Vi har hele tiden trodd at vi skal holde oss uansett, og det tror vi fortsatt, sier Ravndal.