Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandnes Ulf klatret opp på sikker plass

Stoppet tapsrekka med seier mot tabellnabo Sogndal. Se høydepunkter.

Sandnes Ulf benyttet sjansen og trådte bort fra kvalifiseringsplass i eliteserien fotball etter 3-1-seier mot bunnrival Sogndal søndag.

- Denne seieren var utrolig viktig for oss. Det var en sekspoengskamp, og vi vant den helt fortjent, sier Marius Helle til Aftenbladet.

- Jeg er godt fornøyd med egen innsats, men skulle gjerne satt en ball i mål. Det viktigste er likevel at laget vinner og at vi tar tre utrolig viktige poeng.

Etter å ha åpnet best på bortebane og Ricardo Santos sendte gjestene i ledelsen 19 minutter ut i kampen, la laget seg bakpå og slapp Sandnes Ulf inn i kampen igjen. Den sjansen benyttet hjemmespillerne til fulle og presset på hardt.

Trekk Iveren betalte seg ti minutter senere. Christian Gytkjær ekspederte et innøvd frisparktrekk til utligning.

Kort tid etterpå skal samme mann ha blitt snytt for scoring nummer to da dommer Brage Sandmoen ikke fikk med seg at ballen var over mållinjen.

Bare fem minutter av annen omgang var spilt da Steinthór Thorsteinssons scoring, også den på en innøvd frisparkvariant, snudde kampen til fordel for Sandnes Ulf.

Ytterligere 18 minutter senere fastsatte Fredrik Torsteinbø sluttresultatet til 3-1, og Sandnes Ulf klatret forbi Sogndal på tabellen og bort fra kvalifiseringsplassen.

Sandnes Ulf har 20 poeng, mens Sogndal står fast på 19. Fredrikstad (15) og Stabæk (10) bunner eliteserien.

Sandnes Ulf møter Vålerenga borte i neste runde, Sogndal får besøk av Strømsgodset.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media