HEST-TRØBBEL: Sandnes Ulf-spiller Steven Lennon sliter med at laget trener ved et av distriktets største ridesenter. Foto: NTB Scanpix
HEST-TRØBBEL: Sandnes Ulf-spiller Steven Lennon sliter med at laget trener ved et av distriktets største ridesenter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sandnes Ulf-spiller får ikke trent på grunn av hester rundt banen

- Jeg får problemer med å se.

(Dagbladet): Sandnes Ulf har fått et meget spesielt problem med ti dager igjen til seriestart.

Laget trener for tiden ved Øksnevad videregående skole. Nærmeste nabo er en av distriktets største ridehaller. Og den forårsaker problemer for en spiller.

Skotske Steven Lennon får nemlig allergiske reaksjoner i nærheten av hester.

- Øynene mine har vært fulle av tårer de siste dagene. Jeg tar medisiner og håper det snart vil gå over, sier Lennon til Dagbladet.

Det var Stavanger Aftenblad som første omtalte saken.

- Jeg merket det først på mandag, opplyser han.

Problemer - Jeg får tårer i øynene og problemer med å se, i tillegg er nesen helt blokkert. Nå håper jeg bare vi kan trene på en bane i Sandnes neste uke, sier Lennon til avisen.

Skotten er sikker på at det er hestene som forårsaker problemene. For på Tippeliga-klubbens andre treningsbaner har det gått fint.

- Jeg fikk de samme problemene under en ferietur i Nederland da jeg var yngre. Også da skyldtes det nærkontakt med hester. Så det er liten tvil om hva som er problemet.

Åpner mot Odd Sandnes Ulf-trener Asle Andersen er informert om problemet til 26-åringen. I dag hadde Ulf treningsfri, mens de skal trene igjen i morgen.

- Jeg håper å trene da. Forhåpentligvis hjelper det med en god natts søvn.

Om Tippeliga-klubben i morgen skal trene på «hestebanen», visste ikke Lennon i kveld. Men han håper de ikke skal.

Sandnes Ulf ble nummer 13 i Tippeligaen forrige sesong og laget serieåpner mot mot Odd 30. mars.

Lennon spilte 13 kamper forrige sesong på lagets midtbane og scoret ett mål.

Laget vant 1-0 mot vestlandsrivalen Viking søndag. Edier Frejd scoret kampens eneste mål. Lennon kom inn som innbytter etter 62 minutter.