Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandnes Ulf-spiller Frejd satt i denne bilen

Ble påkjørt av 19-åring med 1,2 i promille.

KNUST BIL: Edier Frejds bil ble hardt skadd da han og kona ble påkjørt bakfra av en fyllekjører. Paret ble ikke alvorlig skadd. Foto: Ronny Hjertås
KNUST BIL: Edier Frejds bil ble hardt skadd da han og kona ble påkjørt bakfra av en fyllekjører. Paret ble ikke alvorlig skadd. Foto: Ronny Hjertås Vis mer


(Dagbladet): Sandnes Ulfs svenske forsvarsspiller Edier Frejd (32) og kona slapp unna alvorlige skader da parets bil ble smadret i en stygg ulykke på E39 mellom Hinna og Forus i Stavanger på lørdag.

Frejd ble skrevet ut av sykehuset i dag, og er sykmeldt i en uke.

I dag var han på plass på trening og hilste på lagkameratene.

- Han fortalte sin versjon av det som skjedde til spillergruppa. Det var kjekt å se at det tross alt gikk bra med tanke på hvilke konsekvenser det kunne fått, sier assistenttrener Richard Enge i Sandnes Ulf til Dagbladet.

Ifølge Rogalands Avis var det en 19 år gammel litauer med 1,2 i promille som kjørte på tippeligaspillerens bil bakfra. Fyllekjøreren stakk av fra kollisjonsstedet, men ble seinere stanset av vitner.

IKKE ALVORLIG SKADD: Edier Frejd er skrevet ut fra sykehus i dag, og er sykmeldt i én uke. 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
IKKE ALVORLIG SKADD: Edier Frejd er skrevet ut fra sykehus i dag, og er sykmeldt i én uke. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

- De fikk ingen alvorlige skader, men er forslått. De er ganske sjokkerte, men samtidig glad det ikke gikk verre, sier medisinsk koordinator Sigrun Kleiv i Sandnes Ulf til RA.

Bilen ble nemlig kraftig skadd, og det gikk spesielt hardt ut over bakdelen av bilen, ettersom den ble påkjørt bakfra.

- I ettertid har de tenkt mest på at de var heldige som ikke hadde barna med i bilen. De sitter jo vanligvis i baksetet, sier Kleiv.

Sandnes Ulf møter Viking til lokaloppgjør på bortebane førstkommende søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media