Sandnes Ulf-spiller nektet å møte til kamp

- Det er en uakseptabel oppførsel.

STREIKER:  Sandnes Malaury Martin. foto: NTB Scanpix
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
STREIKER: Sandnes Malaury Martin. foto: NTB Scanpix Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sandnes Ulfs beste betalte spiller, Malaury Martin, nektet å møte til lokaloppgjøret søndag mot Bryne.

Franskmannen ønsker seg bort fra klubben. Midtbanespilleren valgte å ikke møte til 1. divisjonskampen mot Bryne uten å ha fått tillatelse fra Sandnes Ulf, ifølge Sandnesposten.

- Dette skjedde i helgen. Nå må vi sette oss ned i uken som kommer og ta en diskusjon. Det er en uakseptabel oppførsel, og vi ser veldig alvorlig på det, sa daglig leder Tom Rune Espedal til Stavanger Aftenbladet.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Martin kom til Sandnes foran forrige sesong. I april pådro han seg en kneskade, og var ute resten av sesongen. I år har den tidligere Middlesbrough-spilleren kommet tilbake i godt slag.

- Jeg sa til ham at dette er en dum løsning, men han har kjørt på. Nå må vi se hvor det bærer hen, dette blir en klubbsak for oss som vi må løse, sa trener Bengt Sæternes.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer