CUP-FLAUSE: Morten Eriksen setter inn 1 - 0 til Sola under cupkampen mellom Sola og Sandnes Ulf.
Foto: Aftenbladet Pål Christensen / NTB scanpix
CUP-FLAUSE: Morten Eriksen setter inn 1 - 0 til Sola under cupkampen mellom Sola og Sandnes Ulf. Foto: Aftenbladet Pål Christensen / NTB scanpixVis mer

Sandnes Ulfs mediasjef opplevde telefonstorm etter dette

Flaut cuptap mot 3. divisjonslag.

(Dagbladet): Sandnes Ulf var eneste Tippeliga-lag som røk ut i cupens 1. runde. Med 0-1 mot Sola ble det en kort NM-opplevelse for laget til Asle Andersen.

For Sandnes Ulfs mediesjef Morten Wiik Larsen svir nok tapet ekstra mye: I lokalavisa Sandnesposten gikk Wiik Larsen ut og lovet seier - og etter tapet har han opplevd telefonstorm.

- Taper vi for Sola, lover jeg å svømme over Gandsfjorden, sa Wiik Larsen i dagens papirutgave av lokalavisa..

- Jeg presiserer at jeg har stor respekt for Sola som klubb. Men vi taper selvfølgelig ikke denne kampen. Vi går greit videre til 2. runde, sa Wiik Larsen.

Invitert på radio Etter tapet har det haglet med henvendeler til pressesjefen. Både på sosiale medier og på mobiltelefonen.

MÅ SVØMME: Sandnes Ulfs mediesjef Morten Wiik Larsen må på svømmetur etter denne artikkelen. Faksimile: Sandnesposten
MÅ SVØMME: Sandnes Ulfs mediesjef Morten Wiik Larsen må på svømmetur etter denne artikkelen. Faksimile: Sandnesposten Vis mer

- Jeg er så skuffet i kveld at jeg ikke har fått tenkt så mye på den uttalelsen, sier Wiik Larsen til Dagbladet.

- Jeg har fått noen reaksjoner på det. Telefonen har ringt nesten konstant. Lokalpressen har tatt kontakt og jeg er blitt invitert til et radioprogram, som jeg har takket nei til. Jeg har fått et tosifret antall sms og det tar helt av på Twitter. Akkurat nå føles ikke den uttalelsen veldig smart, sier pressesjefen.

Sandnes-mannen har selvsagt tenkt til å gjennomføre svømmeturen over fjorden.

- Jeg skulle heller sykla til Ullevaal i november. Akkurat nå er skuffelsen veldig stor. Det verste er jo tapet. Det går på æren løs og det svir. Jeg lover selvfølgelig å svømme over Gandsfjorden, men tidspunktet må jeg komme tilbake til senere.

- At papiravisa (med artikkelen) lå på stadion og på klubbhuset før kampen mot Sola gjør ikke denne kvelden bedre, sier Wiik Larsen.

- Flaut Sandnes Ulf-trener Asle Andersen var flau etter 1-0-tapet mot 3. divisjonslaget.

- Sola scoret det første målet, og de kjempet for livet utover i annenomgangen for å holde unna. Slik sett en fortjent seier, men pinlig og flaut fra vår side, sa Ulf-trener Asle Andersen, som selv kommer fra Sola, til RA.

Sandnes Ulf har fått en svak sesongstart også i serien med to poeng etter fire serierunder. Laget ligger nest sist i Tippeligaen.