Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandnes-Ulfs Zymer Bytyqi til Salzburg i januar

15-åringen har inngått en treårskontrakt.

TIL ØSTERRIKE: Zymer Bytyqi (t.h.) har skrevet under en treårskontrakt med Salzburg. Han er klar for klubben fra 1. januar neste år. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
TIL ØSTERRIKE: Zymer Bytyqi (t.h.) har skrevet under en treårskontrakt med Salzburg. Han er klar for klubben fra 1. januar neste år. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

Sandnes Ulf-spiller Zymer Bytyqi (15) har inngått en treårskontrakt med østerrikske Salzburg. Han bytter klubb fra 1. januar neste år.

Bytyqi kom onsdag hjem til Sandnes etter en ukes opphold i Østerrike for å sjekke forholdene i Salzburg. Turen endte med en kontrakt på tre år med toppklubben i landet.

- Jeg føler dette er et riktig steg for meg. Ikke for stort, ikke for lite. Inntrykket jeg har fått av byen og klubben er veldig bra. De viser at de vil satse på meg og legger til rette for at familien og jeg flytter nedover, sier Bytyqi til TV 2.

Tidligere i sommer hentet Salzburg både Håvard Nielsen (Vålerenga) og Valon Berisha (Viking) til klubben. Det gjorde valget lettere for Bytyqi.

- I tillegg hjelper det at Håvard og Valon er der nede. Dem har jeg blitt kjent med etter hvert, forteller 15-åringen.

Midtbanespilleren ble tidenes yngste spiller i eliteserien da han fikk sin debut for Sandnes Ulf mot Haugesund i mai.

Ifølge TV 2 får Sandes Ulf 5 millioner kroner for Bytyqi.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media