Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandro lurte fansen - fikk broren til å kle seg ut som ham

Lurte Tottenham-supporterne utenfor stadion.

(Dagbladet): Tottenhams brasilianske midtbanespiller Sandro har lenge slitt med skader, men i går fikk han vist hva han er god for når han er skadefri, da han scoret for Tottenham i 2-2-kampen mot Manchester United.

- Takk Gud som ga meg styrke til å komme meg tilbake der jeg hører hjemme (og for å lære meg hvordan jeg skal score mål på White Hart Lane, skrev Sandro på twitter etter kampen.

Feil bror Etter kampen bestemte 24-åringen seg for å lure de mange supporterne som sto utenfor stadion og ventet på å få et glimt av spillerne.

Sandro la selv ut videoen, som viser hvordan han kler opp broren i sin egen hettejakke og lu, før han sender han ut for å møte supporterne.

Flere begynte å rope Sandro og ta bilder av Sandros bror, mens han selv bare gliser.

Etter hvert virker det som at flere skjønner at de har blitt lurt, og etter en liten stund kommer den mest kjente av de to brødrene også ut for å skrive autografer til den ventende fansen.

Lekte med broren Sandro og hans eldre bror Saymon har et godt forhold. I et intervju med Daily Mail i fjor forteller den brasilianske fotballspilleren om oppveksten i Brasil.

Faren Joaci var murer, mens moren Rosangela jobbet som hushjelp.
Sandro og Saymon var ofte alene hjemme mens foreldrene måtte jobbe lange vakter.

- Som alle andre gutter i Brasil var vi ute og spilte i gatene. Vi lagde baller ut av ingenting, for eksemepl en sokk eller en boks, og vi spilte for det meste barføtt, sier Sandro.

- Noen ganger fant vi et øde område, hvor vi luket vekk ugress, og spilte der. Men det var ikke bra det heller, for da jeg kom hjem var alltid toppen av tærne mine helt rød.

Fulgte drømmen Det stoppet han likevel aldri i å gå etter drømmen om å bli profesjonell fotballspiller.

- Du vet, vi ga aldri opp for det var lidenskap. Jeg husker de andre guttene som kom fra hjem med bedre økonomi, og som hadde egne fotballsko. Litt motstand, og de kastet fotballskoene. Jeg fortet meg for å få tak i det, og de andre tenkte at jeg var gal. Men jeg tok med meg skoene hjem, fikset de, og brukte de.

Nå er situasjonen en helt annen for den unge brasilianeren.

- Det er litt morsomt. Nå som jeg har råd til det har jeg kjøpt et hus til moren min i det inngjerdete området hvor hun tidligere jobbet.

SUPERMÅL: Sandro feiret målet mot Manchester United i går. Foto: Sang Tan / AP / NTB Scanpix
SUPERMÅL: Sandro feiret målet mot Manchester United i går. Foto: Sang Tan / AP / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media