Sandstø: - Årsbeste

Sterk Odd-seier mot FFK.

Med kun uavgjort for Tromsø og Aalesund samt tap for Bodø/Glimt denne serierunden, var Odds seier over Fredrikstad meget viktig i bunnstriden.

– Dette var så definitivt årsbeste fra vår side, mente Odd-trener Arne Sandstø etter den svært viktige seieren søndag. Skiens-laget er nå på 11. plass, tre poeng foran Aalesund på kvalifiseringsplassen.

– Veldig sterkt av spillerne å komme tilbake etter å ha ligget under, uttalte Sandstø.

Fredrikstad tok ledelsen etter 37 minutter på noe som kan komme til å bli årets mål i Skien – eller i hele eliteserien for den del. Brian West kriget til seg ballen midt på egen halvdel, og brukte sin utrolige hurtighet til å avansere over hele banen før han dundret ballen i mål.

Men Morten Fevang utlignet på en heading rett før pause, og Fernando de Ornelas ble matchvinner sju minutter før slutt. Han spilte vegg med Olivier Occean og satte ballen bak Aleksander Lund Hansen i FFK-målet. Lund Hansen ble foretrukket i mål foran Steinar Sørlie da Thomas Myhre skrev under for Charlton i helgen.

– Jeg ble satt ut av spill da ballen traff en forsvarer, og da var det egentlig lite jeg kunne gjøre. Ergerlig at vi mistet ett poeng på slutten, men vi klarte aldri å vise de samme gode taktene som mot Rosenborg sist, kommenterte Aleksander Lund Hansen.

– Det er poengene som teller, så får det heller være at ikke effektiviteten var all verden. Fredrikstad velger å stå lavt og satse på kontringer, mens vi våger å spille vårt eget spill hele veien, oppsummerte Arne Sandstø.

(ANB)